Avainsanalla "Sisu Polar" merkityt artikkelit

Monitoimiveturi

Monitoimiveturi V-P Toiviaisen Sisu Polar sopii niin tienhoitoon kuin lavetinvetoonkin.

Hajatek Oy:n Sisu Polar 625 – Kotimaisella kotimaista

Hajatek Oy:n Sisu Polar 625 – Kotimaisella kotimaista Alla suomalaisilla päällirakenteilla varustettu Sisu, lastina turvetta ja tankissa kotimaisen öljy-yhtiön polttoainetta.

Ensimmäinen uudistunut Polar omistajalleen

Ensimmäinen uudistunut Polar omistajalleen Uusi Sisu Polar esiteltiin vuodenvaihteessa. Nyt laatuaan ensimmäinen asiakasauto tuoreesta mallista on rullannut ulos tuotantolinjalta.

Karjaanpaisti – Sisu Polar

Karjaanpaisti – Sisu Polar Lupaava kaksikko: Timber-puuauto ja Rock-maansiirtoauto.

Sisu Polar koeajettavissa toukokuisella kiertueella

Sisu Polar koeajettavissa toukokuisella kiertueella Sisu Auto järjestää uuden Sisu Polar-mallin koeajokiertueen toukokuun aikana. Nyt Se On Ajettava -kiertueen ensimmäinen koeajopäivä on 13.5, viimeinen 28.5. Kiertue toteutetaan yhteistyössä Raskoneen huolto- ja korjaamoverkoston kanssa.

Sisu Polar – Johdonmukaista kehitystä

Sisu Polar – Johdonmukaista kehitystä Euro 6 -Polarin perustana on Mercedeksen Arocs.

Polar tuli Pohjoiseen

Polar tuli Pohjoiseen Uusi Euro 6 -moottorilla varustettu Sisu Polar on kiertänyt ympäri Suomea esittäytymässä alan ihmisille.

Uusi Sisu Polar on täällä

Uusi Sisu Polar on täällä Sisu Auto on esitellyt uuden Sisu Polarin. Ensimmäiset kuvat uutuudesta nähtiin joulukuun alusssa, mutta nyt on vuorossa täysjulkistus. Uusi Euro VI -normit täyttävä Sisu Polar yhdistää jatkossakin Suomen olosuhteisiin suunnitellun alustaosaamisen Daimler AG:n toimittamiin moottoriratkaisuihin.

Uusi Sisu Polar off road -mallisto

Uusi Sisu Polar off road -mallisto Sisu Autolta tulee tarjolle uusi maastoajoon soveltuva Sisu Polar -mallisto. Uusi off road -mallisto on suunniteltu vaativaan maastoajoon vaikeammissa olosuhteissa.

Uusi Sisu Polar julkistettu

Uusi Sisu Polar julkistettu Sisu Auto on esitellyt ensimmäiset kuvat uudesta Sisu Polar-mallistosta sopivasti itsenäisyyspäivän korvilla. Sisu rummuttaa uutta Polaria erityisesti alan ammattilaisille suunniteltuna ajoneuvona.

Sisu nimitti Jari Sepän kuorma-automyyjäksi pääkaupunkiseudulle

Sisu nimitti Jari Sepän kuorma-automyyjäksi pääkaupunkiseudulle Autoteknikko Jari Seppä on nimitetty pääkaupunkiseudun Sisu -kuorma-automyyjäksi. Seppä on toiminut yli 25 vuotta kuorma-automyynnin eri tehtävissä vuodesta 1987 lähtien, ja on alunperin aloittanut myyntityöt Sisu Auton Helsingin toimipisteessä.

Sisu Auto peruu kaavaillut lomautukset, palkkaa lisää henkilöstöä

Sisu Auto peruu kaavaillut lomautukset, palkkaa lisää henkilöstöä Sisu Polar -kuorma-automalliston myynti on lähtenyt vahvaan nousuun, minkä ansiosta Oy Sisu Auto Ab on perunut yt-neuvotteluissa kertaalleen sovitut määräaikaiset lomautukset ja palkkaa lisää henkilöstöä Karjaan tehtaan tuotantoon.

Sisu Auton ja Raskoneen yhteistyö syvenee

Sisu Auton ja Raskoneen yhteistyö syvenee Sisun uudistuvan myyntiverkoston uudet myyjät tulevat sijoittumaan pääasiassa Raskoneen tiloihin vastikään solmitun yhteistyösopimuksen mukaan. Sopimus myös kasvattaa Raskoneen Sisu-sopimuskorjaamoiden määrää.

Sisu-kasettiautoja Konevuoren ajoon

Sisu-kasettiautoja Konevuoren ajoon Pääkaupunkiseudulla toimiva Konevuori Oy on täydentänyt kalustoaan neljällä uudella Sisu Polar 8×4 sorakasettiyhdistelmällä. (Kuvassa vasemmalla vanhempaan kalustoon kuuluva Sisu R500 -yhdistelmä.)
Volvo FH16Skuba Suomi OyJenox - Larsmo HelcomHinausautot K. SulinkoHinausautot Raimo Moisio