Avainsanalla "Sisu Auto" merkityt artikkelit

Sisu markkinoi uutta kuormakorin kiinnitysjärjestelmää

Sisu markkinoi uutta kuormakorin kiinnitysjärjestelmää Sisu Auto ja TJM Transmodi Oy tekevät jatkossa yhteistyötä. Transmodi-kiinnitysjärjestelmää myydään ja markkinoidaan tulevaisuudessa Sisu Auton tehdasasenteisena ratkaisuna, ja tätä myötä tuotekehitystäkin voidaan tehdä yhdessä.

Sisu onnittelee Sisu-nimisiä

Sisu onnittelee Sisu-nimisiä Sisu Auto onnittelee Sisu-nimisiä miehiä ja poikia, juhlitaanhan tänä lauantaina ensimmäistä virallista Sisun nimipäivää. Kyseinen päivä, 28. helmikuuta on myös Kalevalan ja suomalaisen kulttuurin päivä.

Sisu kiinnostui Kiinasta: yhteistyösopimus allekirjoitettu

Sisu kiinnostui Kiinasta: yhteistyösopimus allekirjoitettu Sisu Auton omistajayhtiö Suomen Erikoisajoneuvot Oy ja kiinalainen kuorma-autovalmistaja JAC ovat viime viikolla allekirjoittaneet teknologiakehitykseen liittyvän yhteistyösopimuksen.

Ensimmäinen uudistunut Polar omistajalleen

Ensimmäinen uudistunut Polar omistajalleen Uusi Sisu Polar esiteltiin vuodenvaihteessa. Nyt laatuaan ensimmäinen asiakasauto tuoreesta mallista on rullannut ulos tuotantolinjalta.

Sisu Polar koeajettavissa toukokuisella kiertueella

Sisu Polar koeajettavissa toukokuisella kiertueella Sisu Auto järjestää uuden Sisu Polar-mallin koeajokiertueen toukokuun aikana. Nyt Se On Ajettava -kiertueen ensimmäinen koeajopäivä on 13.5, viimeinen 28.5. Kiertue toteutetaan yhteistyössä Raskoneen huolto- ja korjaamoverkoston kanssa.

Sisu Auto havittelee serbialaista kuorma-autovalmistaja FAP:ia

Sisu Auto havittelee serbialaista kuorma-autovalmistaja FAP:ia Sisu Auto on tehnyt ostotarjouksen serbialaisen kuorma-autovalmistaja Korporacia Fabrika Automobila Priboj’n (FAP) koko osakekannasta. Toteutuessaan kauppa tähtää Sisu-konsernin tuotantomäärien moninkertaistamiseen hyvin nopeasti.

Uusi Sisu Polar on täällä

Uusi Sisu Polar on täällä Sisu Auto on esitellyt uuden Sisu Polarin. Ensimmäiset kuvat uutuudesta nähtiin joulukuun alusssa, mutta nyt on vuorossa täysjulkistus. Uusi Euro VI -normit täyttävä Sisu Polar yhdistää jatkossakin Suomen olosuhteisiin suunnitellun alustaosaamisen Daimler AG:n toimittamiin moottoriratkaisuihin.

Uusi Sisu Polar off road -mallisto

Uusi Sisu Polar off road -mallisto Sisu Autolta tulee tarjolle uusi maastoajoon soveltuva Sisu Polar -mallisto. Uusi off road -mallisto on suunniteltu vaativaan maastoajoon vaikeammissa olosuhteissa.

Uusi Sisu Polar julkistettu

Uusi Sisu Polar julkistettu Sisu Auto on esitellyt ensimmäiset kuvat uudesta Sisu Polar-mallistosta sopivasti itsenäisyyspäivän korvilla. Sisu rummuttaa uutta Polaria erityisesti alan ammattilaisille suunniteltuna ajoneuvona.

Sisu Autolta 10×10-maastokuorma-autoja öljykentille

Sisu Autolta 10x10-maastokuorma-autoja öljykentille Öljykenttien huolto- ja korjaustehtävissä käytetään niinkutsuttuja Workover Rig -ajoneuvoja. Romanialainen OMV Petrom -yhtiö on nyt valinnut Sisun maastokuorma-autot ensi vuonna toimitettavien ajoneuvojen alustoiksi.

Liisa Kaattari Sisun vaihtoautopäälliköksi

Liisa Kaattari Sisun vaihtoautopäälliköksi Sisu Auto on nimittänyt vaihtoautopäällikökseen automyyjä Liisa Kaattarin 1.11. alkaen. Kaattari vastaa jatkossa vaihtoautojen myynnistä ja markkinoinnista.

Sisu Auto – Timon aparaatti

Sisu Auto - Timon aparaatti Haasteita on riittänyt, mutta Sisu Auton toimitusjohtaja Timo Korhonen uskoo vahvasti yrityksensä tekemiseen ja tulevaisuuteen.

Sisu Auto siirtyi kokonaan Timo Korhosen omistukseen

Sisu Auto siirtyi kokonaan Timo Korhosen omistukseen Tähän asti 50 prosenttia Suomen Erikoisajoneuvot Oy:n osakekannasta omistanut Sisu Auton toimitusjohtaja Timo Korhonen on lunastanut Olof ja Maija Eleniuksen yhtiön omistusosuudet (yhteensä 50 %) ja siten saanut haltuunsa konsernin koko osakekannan. Kauppa julkistettiin 16.8.

Sisu jatkaa massakorotuksien mukaisten yhdistelmien toimituksia

Sisu jatkaa massakorotuksien mukaisten yhdistelmien toimituksia Sisu Auto on toimittanut jälleen uusia kokonaismassakorotuksien mukaisia yhdistelmiä. Porilainen, tänä vuonna 50 vuotta täyttänyt Kuljetus Mäkivaara Oy on saanut kaksi uutta Sisu Rock 8×4 sorakasettiyhdistelmää.

Sisu esittelee uusien mittojen mukaista Sisu Timber 8×4:ää

Sisu esittelee uusien mittojen mukaista Sisu Timber 8x4:ää Sisu on lähettänyt uusien mittakorotusten mukaisen Sisu Polar 4+4 puutavara-autoyhdistelmän koko maan kattavalle esittely- ja koeajokierrokselle. Omapainoltaan kevyessä yhdistelmässä on Sisu Timber 8×4 -vetoauto ja 4-akselinen Jyki-perävaunu.

Uusien määräysten mukainen Sisu Rock -yhdistelmä luovutettu

Uusien määräysten mukainen Sisu Rock -yhdistelmä luovutettu Sisu Auto on luovuttanut 10.7. ensimmäisen uusien massa- ja mittamääräysten mukaisen 76 tonnin Sisu Rock -maansiirtoautoyhdistelmän. Sen vastaanottanut asiakas on perheyhtiö Sora ja Kallio Heinonen Oy Laitilasta, ja yritys ajaa kalliomursketta Satakunnan alueella.

Kantajana Carrier

Kantajana Carrier Sisu täydensi Polar-mallistoaan viime syksynä tehdasvalmiilla metsäkoneiden kuljettajallaan, Carrierilla. Reinikaiset ovat siirtäneet Carrierillaan koneita reilun puolen puoden ajan Keski-Suomessa.

Sisu varautuu kuorma-autoliikenteen massa- ja mittamuutoksiin

Sisu varautuu kuorma-autoliikenteen massa- ja mittamuutoksiin Hallituksen sopima kuorma-autoliikenteen massa- ja mittamuutos mitä todennäköisimmin toteutuu. Hallitus on kehysriihessään 21.3. sopinut 55 Meur lisärahoituksesta, jolla varaudutaan painomuutoksen aiheuttamiin tiestön ja siltojen kunnon perusparannuksiin. Sisu Auto tiedottaa varautuneensa massamuutokseen, jossa yhdistelmien kokonaispainot nousevat 76 tonniin ja 5-akselisten nuppiautojen 42 tonniin.

Sisu nimitti Jari Sepän kuorma-automyyjäksi pääkaupunkiseudulle

Sisu nimitti Jari Sepän kuorma-automyyjäksi pääkaupunkiseudulle Autoteknikko Jari Seppä on nimitetty pääkaupunkiseudun Sisu -kuorma-automyyjäksi. Seppä on toiminut yli 25 vuotta kuorma-automyynnin eri tehtävissä vuodesta 1987 lähtien, ja on alunperin aloittanut myyntityöt Sisu Auton Helsingin toimipisteessä.

Sisu Auto peruu kaavaillut lomautukset, palkkaa lisää henkilöstöä

Sisu Auto peruu kaavaillut lomautukset, palkkaa lisää henkilöstöä Sisu Polar -kuorma-automalliston myynti on lähtenyt vahvaan nousuun, minkä ansiosta Oy Sisu Auto Ab on perunut yt-neuvotteluissa kertaalleen sovitut määräaikaiset lomautukset ja palkkaa lisää henkilöstöä Karjaan tehtaan tuotantoon.
Sivu 1/212
Volvo FH16Skuba Suomi OyHinausautot Raimo MoisioJenox - Larsmo HelcomHinausautot K. Sulinko