Avainsanalla "Sisu" merkityt artikkelit

Sisu markkinoi uutta kuormakorin kiinnitysjärjestelmää

Sisu markkinoi uutta kuormakorin kiinnitysjärjestelmää Sisu Auto ja TJM Transmodi Oy tekevät jatkossa yhteistyötä. Transmodi-kiinnitysjärjestelmää myydään ja markkinoidaan tulevaisuudessa Sisu Auton tehdasasenteisena ratkaisuna, ja tätä myötä tuotekehitystäkin voidaan tehdä yhdessä.

Tämän päivän kotimainen – Sisu Polar CM13M

Tämän päivän kotimainen – Sisu Polar CM13M Siilinjärveläinen Koneneliö Oy sai viime syksynä käyttöönsä uuden viisiakselisen Sisu Polarin.

Yrittäjäystävällinen – Sisu SR 282 8×4 1994

Yrittäjäystävällinen – Sisu SR 282 8x4 1994 Jämsästä löytyy yksi Suomen vähiten ajetuista SR-Sisuista. Vuoden -94 auto on lisäksi häkellyttävän komeassa kunnossa.

Iso katti kehrää

Iso katti kehrää Lahden ympäristössä saattaa nähdä erikoisen hinausauton, Caterpillar-moottorisen Sisu E18:n.

Eilispäivän tähti – 85 vuotta Sisua

Eilispäivän tähti – 85 vuotta Sisua Kotimainen kuorma-automerkkimme Sisu täyttää tänä vuonna 85 vuotta, joten on hyvä syy luoda katsaus niin vuosien aikana valmistettuihin autoihin kuin muihinkin tapahtumiin merkin ympärillä.

Sisu SR -tienhoitoauto – Karhunkaataja

Sisu SR -tienhoitoauto – Karhunkaataja Keltainen SR-Sisu työntää edessään lumiauraa. Sivuaura levittää etuauran avaamaa jälkeä entisestään. Alusterä raapii polannetta pois jäisestä tienpinnasta. Lopuksi hiekoituslaite auton perässä levittää auratulle ja karhennetulle tielle hiekkaa liukkautta torjumaan. Ei ihmekään, jos Sisu sai tiekarhukannan harvenemaan.

Sisu onnittelee Sisu-nimisiä

Sisu onnittelee Sisu-nimisiä Sisu Auto onnittelee Sisu-nimisiä miehiä ja poikia, juhlitaanhan tänä lauantaina ensimmäistä virallista Sisun nimipäivää. Kyseinen päivä, 28. helmikuuta on myös Kalevalan ja suomalaisen kulttuurin päivä.

Sisu kiinnostui Kiinasta: yhteistyösopimus allekirjoitettu

Sisu kiinnostui Kiinasta: yhteistyösopimus allekirjoitettu Sisu Auton omistajayhtiö Suomen Erikoisajoneuvot Oy ja kiinalainen kuorma-autovalmistaja JAC ovat viime viikolla allekirjoittaneet teknologiakehitykseen liittyvän yhteistyösopimuksen.

Kansainvälisillä vesillä

Kansainvälisillä vesillä Oy Sisu Auto Ab:ssa tehdään pitkää päivää; uuden Polar-malliston lisäksi meneillä on useita kansainvälisiä projekteja.

Sisu Polar koeajettavissa toukokuisella kiertueella

Sisu Polar koeajettavissa toukokuisella kiertueella Sisu Auto järjestää uuden Sisu Polar-mallin koeajokiertueen toukokuun aikana. Nyt Se On Ajettava -kiertueen ensimmäinen koeajopäivä on 13.5, viimeinen 28.5. Kiertue toteutetaan yhteistyössä Raskoneen huolto- ja korjaamoverkoston kanssa.

Sisu Auto havittelee serbialaista kuorma-autovalmistaja FAP:ia

Sisu Auto havittelee serbialaista kuorma-autovalmistaja FAP:ia Sisu Auto on tehnyt ostotarjouksen serbialaisen kuorma-autovalmistaja Korporacia Fabrika Automobila Priboj’n (FAP) koko osakekannasta. Toteutuessaan kauppa tähtää Sisu-konsernin tuotantomäärien moninkertaistamiseen hyvin nopeasti.

Uusi Sisu Polar on täällä

Uusi Sisu Polar on täällä Sisu Auto on esitellyt uuden Sisu Polarin. Ensimmäiset kuvat uutuudesta nähtiin joulukuun alusssa, mutta nyt on vuorossa täysjulkistus. Uusi Euro VI -normit täyttävä Sisu Polar yhdistää jatkossakin Suomen olosuhteisiin suunnitellun alustaosaamisen Daimler AG:n toimittamiin moottoriratkaisuihin.

Uusi Sisu Polar off road -mallisto

Uusi Sisu Polar off road -mallisto Sisu Autolta tulee tarjolle uusi maastoajoon soveltuva Sisu Polar -mallisto. Uusi off road -mallisto on suunniteltu vaativaan maastoajoon vaikeammissa olosuhteissa.

Sisu Polar Euro 6 – Odotettu ilmestys

Sisu Polar Euro 6 - Odotettu ilmestys Euro 6 -ajan lähestyessä osattiin odottaa Sisu Polar -malliston uudistumista.

Uusi Sisu Polar julkistettu

Uusi Sisu Polar julkistettu Sisu Auto on esitellyt ensimmäiset kuvat uudesta Sisu Polar-mallistosta sopivasti itsenäisyyspäivän korvilla. Sisu rummuttaa uutta Polaria erityisesti alan ammattilaisille suunniteltuna ajoneuvona.

Sisu Autolta 10×10-maastokuorma-autoja öljykentille

Sisu Autolta 10x10-maastokuorma-autoja öljykentille Öljykenttien huolto- ja korjaustehtävissä käytetään niinkutsuttuja Workover Rig -ajoneuvoja. Romanialainen OMV Petrom -yhtiö on nyt valinnut Sisun maastokuorma-autot ensi vuonna toimitettavien ajoneuvojen alustoiksi.

Liisa Kaattari Sisun vaihtoautopäälliköksi

Liisa Kaattari Sisun vaihtoautopäälliköksi Sisu Auto on nimittänyt vaihtoautopäällikökseen automyyjä Liisa Kaattarin 1.11. alkaen. Kaattari vastaa jatkossa vaihtoautojen myynnistä ja markkinoinnista.

Sisu Auto siirtyi kokonaan Timo Korhosen omistukseen

Sisu Auto siirtyi kokonaan Timo Korhosen omistukseen Tähän asti 50 prosenttia Suomen Erikoisajoneuvot Oy:n osakekannasta omistanut Sisu Auton toimitusjohtaja Timo Korhonen on lunastanut Olof ja Maija Eleniuksen yhtiön omistusosuudet (yhteensä 50 %) ja siten saanut haltuunsa konsernin koko osakekannan. Kauppa julkistettiin 16.8.

Sisu jatkaa massakorotuksien mukaisten yhdistelmien toimituksia

Sisu jatkaa massakorotuksien mukaisten yhdistelmien toimituksia Sisu Auto on toimittanut jälleen uusia kokonaismassakorotuksien mukaisia yhdistelmiä. Porilainen, tänä vuonna 50 vuotta täyttänyt Kuljetus Mäkivaara Oy on saanut kaksi uutta Sisu Rock 8×4 sorakasettiyhdistelmää.

Perinteinen kotimainen

Perinteinen kotimainen Janne Puljun Sisu Polarista löytyvät ne ominaisuudet, joilla Sisu raivasi aikanaan tiensä puutavara-autojen kärkeen.
Sivu 1/212
Volvo FH16Skuba Suomi OyJenox - Larsmo HelcomHinausautot K. SulinkoHinausautot Raimo Moisio