Avainsanalla "scania" merkityt artikkelit

Scania rakentaa uusia palvelukeskuksia

Scania rakentaa uusia palvelukeskuksia Pohjois-Suomen Scania-keskusten määrä kasvaa keväällä yhdellä, ja Pirkkalaan kaavaillaan myös uutta toimipistettä.

Sinne ja takaisin – Scania Nuorgam Express

Sinne ja takaisin – Scania Nuorgam Express Uudet Scaniat Nuorgam Express -koeajoreissulla.

Heikki Sammallahden Scania S730 – Scania Super

Heikki Sammallahden Scania S730 – Scania Super Heikki Sammallahti hankki uuden veturin Norjan-linjalle.

Kantavuutta ja kuormatilaa

Kantavuutta ja kuormatilaa Pikkujätti-Scanialla puu liikkuu Kuhmon suunnalla 84 tonnin yhdistelmämassalla.

Takamaan tykki

Takamaan tykki Kun ammattiautoilija hankkii talliinsa projektin iltojen iloksi, liittyy se usein omiin kuljetustöihin. Vormiston Erkki ei ole poikkeus ja hänen käsissään syntyikin ilahduttavan erilainen harrastepeli.

Scania R- ja S-sarja – Uusi Kuningas

Scania R- ja S-sarja – Uusi Kuningas King of the Road -iskulauseella kuorma-autojaan markkinoinut Scania päätti pitkän odotuksen esitellessään uuden R- ja S-mallistonsa. Edellisen ja toistaiseksi tuotannossa jatkavan R-sarjan ei tarvitse luovuttaa kruunuaan epäröiden.

Soransiirtäjiä ja maanmuokkaajia

Soransiirtäjiä ja maanmuokkaajia Scanian ja Liebherrin yhteiskiertue kiersi maata alkusyksystä.

Scania R730, Ena’s Transport AB, Pedersöre – Kauden nousija

Scania R730, Ena’s Transport AB, Pedersöre – Kauden nousija Ena’s Transportin kasetti-Scania on ollut yksi kuluneen kauden nousijoista ja puhutuimmista autoista customoitujen autojen sektorilla.

Uusi Scania-mallisto on julkistettu

Uusi Scania-mallisto on julkistettu Pitkään odotettu uuden Scania-malliston lanseeraus tapahtui Pariisissa 23. elokuuta suuren maailman tyyliin. Asiakaskuntaa kiinnostanee juhlahumua enemmän uuden Scanian ominaisuudet, joten tässä kootusti tietoa uunituoreesta Scaniasta, jota valmistaja suunnitteli 10 vuoden ajan ja investoi siinä ohessa projektiin kaksi miljardia euroa.

Scania Sustainable Transport – Itsenäistymistä

Scania Sustainable Transport – Itsenäistymistä Yli sadan vuoden ajan kuljettajaansa nöyrästi palvellut kuorma-auto on viime aikoina osoittanut merkkejä itsenäistymisestä. Kävimme istumassa automaattisesti ajavan Scanian kyydissä ja kuuntelemassa valmistajan ajatuksia ajoneuvotekniikan ja sitä kautta kuljetusalan tulevaisuudesta.

Scania Tupaswilla Off Road 2016 – Isojen poikien hiekkalaatikolla

Scania Tupaswilla Off Road 2016 – Isojen poikien hiekkalaatikolla Ahtopaineet tapissa, kaikilla hevosilla kuolaimet tiukalla ja ohimosuonet pinkeinä tykyttäen. Otetaan autoista kaikki irti jyrkissä nousuissa ja epätasaisella metsäteillä kuten arjen töissä. Sitä on Scania Tupaswilla Off Road -tapahtuma.

Fassi F2150 + Scania R520 – Järeämmästä päästä

Fassi F2150 + Scania R520 – Järeämmästä päästä 215-tonnimetrinen asennusnosturi kuulostaa ja näyttää järeältä. Kyseinen laite edustaakin lajityyppinsä järeintä päätä koko Euroopassa. Kurko-Koponen hankki kaksi tällaista järkälettä ensimmäisenä koko Euroopassa.

Johtimista sähköä Scanian hybridikuorma-autoihin

Johtimista sähköä Scanian hybridikuorma-autoihin Scania testaa sähkökäyttöisiä kuorma-autoja tarkoitusta varten rakennetulla kaksikilometrisellä testiradalla Ruotsin Gävlessä, E16-moottoritien yhteydessä.

Scanian suurin tilaus Euroopassa – yli 2000 uutta autoa

Scanian suurin tilaus Euroopassa – yli 2000 uutta autoa Brittiläinen kuljetusliike Eddie Stobart aliurakoitsijoineen on tilannut Scanialta yli 2000 uutta ajoneuvoa toimitettavaksi seuraavan kahden vuoden aikana.

Kalakiituri – Scania R520 Streamline

Kalakiituri – Scania R520 Streamline Salosen tuore Scania on tehty työkaluksi Pohjois-Norjan ja Tanskan väliseen kiivasrytmiseen kalarahtiin. Salosen autot ovat normaalisti töissä silloin kun toisten autot ovat näytillä rekkafestareilla. Viime kesänä tehtiin poikkeus, ja se kannatti.

Scaniat vuoden 2015 myydyimpiä raskaita kuorma-autoja

Scaniat vuoden 2015 myydyimpiä raskaita kuorma-autoja Vuonna 2015 ensirekisteröidystä 2111 yli 18-tonnisesta kuorma-autosta 794 oli Scanioita, ja 37,6 prosentin markkina-osuudella merkki oli Suomen myydyin.

104-tonninen

104-tonninen Ketosten 104-tonninen puujuna on Euroopan suurin puutavarayhdistelmä.

Vaihtoehtoiset Scaniat

Vaihtoehtoiset Scaniat Tutustuimme vaihtoehtoisia polttoaineita hyödyntäviin kuorma-automalleihin.

Scania T143H -91 – Torpedomalli

Scania T143H -91 – Torpedomalli Kangasniemen Jonin nokka-Scania on varma katseiden kerääjä niin näyttelyssä kuin tien päälläkin.

Pinkki kasi

Pinkki kasi Markku Vuolukan rakentama nelossarjan T-Scania muodostui kokeilusta näyttäväksi sorajunaksi, joka on huomiota herättävä kokonaisuus – eikä vähiten värityksensä ansiosta.
Sivu 1/912345...Viimeinen »
Volvo FH16Skuba Suomi OyJenox - Larsmo HelcomHinausautot K. SulinkoHinausautot Raimo Moisio