Avainsanalla "renkaat" merkityt artikkelit

Uutta alle

Uutta alle Nokian Raskaat Renkaat tuo markkinoille uuden talvirengasmallin. Raskaan kaluston etutalvirengas Truck F2 on jatkoa aiemmin tarjolla olleelle F:lle. Renkaan ominaisuuksia on viety eteenpäin usealla eri osa-alueella.

Sähköistä seurantaa

Sähköistä seurantaa Michelin Tire Care seuraa renkaiden tilaa digiajan keinoin.

Pidot paranee

Pidot paranee Nokian Renkaat havainnollisti Ivalon testiolosuhteissa kuorma-auton kunnollisten talvirenkaiden etevyyden verrattuna Keski-Euroopassa suosittuihin ympärivuotisiin renkaisiin.

Ruotsalainen rengastoimittaja Colmec laajenee Suomeen

Ruotsalainen rengastoimittaja Colmec laajenee Suomeen Kuorma-ja linja-autoliikenteen rengaspalveluiden Ruotsin markkinajohtaja Colmec tuo myynti- ja palveluorganisaationsa Suomeen.

Rengastiimi laajensi Äänekoskelle

Rengastiimi laajensi Äänekoskelle Jyväskyläläinen Rengastiimi Oy on laajentanut toimintaansa myös Äänekoskelle ja palvelee ammattiautoilijoita nyt kahden pisteen voimin. Äänekoskelle on tätä varten rakennettu uusi halli.

Nokian Renkailta uusi Noktop 86 -vetopinta

Nokian Renkailta uusi Noktop 86 -vetopinta Nokian Renkaat on esitellyt uuden Noktop 86 -vetopinnan vaativaan maansiirtokäyttöön. Tiedotteessa kerrotaan, että Nokian Renkaiden kehittämän erikoiskumiseoksen ansiosta uuden Nokian Noktop 86 -vetopinnan piston- ja viillonkestävyys ovat erinomaisia ankarissa olosuhteissa kaivoksissa ja sorakuopissa, joissa työskentelyalustana on aina haasteellinen louhittu kivi.

Kestävämpi Goodyear kärryyn

Kestävämpi Goodyear kärryyn Goodyear julkaisee uuden sekakäyttöön tarkoitetun Omnitrac MST II -perävaunurenkaan, jonka suorituskyvyn valmistajaa kertoo olevan edeltäjiään paremman monella osa-alueella.

Kaikki nuoret taitajat

Kaikki nuoret taitajat Ammattitaidon Suomen mestaruuskilpailut toivat Jyväskylään huiman kattauksen eri alojen nuoria osaajia. Myös auto- ja kuljetusala oli vahvasti edustettuna.

Truck Point -ketjussa yli 60 lenkkiä

Raskaan kaluston renkaisiin erikoistuneen Truck Point -ketjun palvelupisteiden määrä on noussut 62:een, kun Jyväskylän Seppälässä sijaitseva ATA-Rengastiimi Oy solmi yhteistyösopimuksen Bridgestonen kanssa.

Monttukoneet ja -renkaat kiertueella

Vianor toteuttaa Liebherr Finlandin, Sisun ja Vehon kanssa maaliskuussa maansiirtoalan ammattilaisille suunnatun yhteiskiertueen.

Pentep – Pintaa syvemmältä

Pentep - Pintaa syvemmältä Suomessa on pitkät perinteet raskaassa maantieliikenteessä käytettävien renkaiden pinnoittamisessa. Syyt renkaiden elinkaaren pidentämiselle eivät ole pelkästään taloudellisia, vaan kättä lyövät maamme olosuhteet sekä tekijöiden ammattitaito.

Fuldaa eteen ja taakse

Fuldaa eteen ja taakse Saksalainen Fulda on esitellyt kaksi tuoretta kuorma-autonrengasmallistoa, jotka ovat Ecocontrol 2 ja Ecoforce 2.

Vianor Industrial laajenee

Vianor Industrial laajenee Raskaan kaluston rengaspalveluita tarjoava Vianor Industrial -konsepti on kasvanut lähes 30 myyntipistettä käsittäväksi verkostoksi.

Nokialta uutuuksia maansiirtoon ja kaivoksille

Nokialta uutuuksia maansiirtoon ja kaivoksille Nokian Raskaat Renkaat laajentaa erikoisrenkaidensa valikoimaa tuomalla markkinoille kaksi uutta maansiirtokäyttöön soveltuvaa rengasta. Nokian TRI 2 Extreme Steel -traktorirenkaan kulutuspintasekoitus on kehitetty olosuhteisiin, jotka vaativat jatkuvaa ketjujen käyttöä. Pyöräkuormaajiin suunnatun Nokian Loader Grip 3 -renkaan tukevan ja jämäkän rakenteen luvataan olevan vakaa raskaassa maansiirtokäytössä. Nokian esittelee lisäksi kolmannen uutuusrenkaan, Nokian Nordman -tuoteperheeseen kuuluvan jämäkkärakenteisen kaivosrenkaan Nokian Nordman Mine All-Steel Radialin.

Nokian NTR myös 17.5-tuumakoossa, Hakka-nimen käyttö laajenee

Nokian NTR myös 17.5-tuumakoossa, Hakka-nimen käyttö laajenee Nokian ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettujen kuorma-autonrenkaiden valikoima laajentuu 17.5-kokoon renkaiden NTR 32 ja NTR 72 myötä. Nokian ottaa lisäksi Hakka-nimen käyttöön myös kuorma-autopuolella.
Volvo FH16Skuba Suomi OyHinausautot K. SulinkoJenox - Larsmo HelcomHinausautot Raimo Moisio