Avainsanalla "Renault Trucks" merkityt artikkelit

Kasvua katsastamassa

Kasvua katsastamassa Renault Trucksin pääjohtaja Bruno Blin haastattelussa.

Kuuskanta Oy:lle uusi T-sarjan Renault

Kuuskanta Oy:lle uusi T-sarjan Renault Syyskuun alussa sai jätekuljetuksia tekevä Kuuskanta Oy uuden Renault Trucks T520 6×2 E6 -vetoauton käyttöönsä. Uutta Rellua esitellään Maxpo-tapahtumassa 10.-12.9.

Turun Pakastekyyti Oy:lle uusi Renault D Wide

Turun Pakastekyyti Oy:lle uusi Renault D Wide Turun Pakastekyyti Oy kuljettaa Ingmanin jäätelötuotteita, ja firman kalustovahvuus on nyt kaikkiaan viisi autoa. Yritys otti vastikään vastaan uuden 18-tonnisen D Widen Renault Trucksilta.

Renault Trucksilta tasalattiainen ohjaamomalli

Renault Trucksilta tasalattiainen ohjaamomalli Uuden T High -tasalattiaohjaamomallin seisomakorkeus on jopa 213 cm, sillä moottoritunneli puuttuu. Ohjaamossa riittää muutenkin tilaa, sillä takaosan leveys on 250 cm. Ensimmäinen tasalattiamallinen esittelyauto tulee Suomeen kevään aikana.

Renault Trucksin keväinen koeajokiertue

Renault Trucksin keväinen koeajokiertue Renault Trucksin täysin uudistettu mallisto lähtee Suomen-kierrokselle 28.3. alkaen. Ensimmäinen esittelykohde on Vantaa ja viimeinen Jyväskylä, jonne päästään 22.4.

Ensimmäinen Renautin T-sarjalainen luovutettu!

Ensimmäinen Renautin T-sarjalainen luovutettu! Trans-Akseli seuraa polttoaineenkulutusta Optifleet-ohjelmalla.

Renault Trucksin uusi Euro 6 -mallisto esitelty

Renault Trucksin uusi Euro 6 -mallisto esitelty Renault Trucksin uusi Euro 6-normit täyttävä mallisto on esitelty, ja sen myynti on käynnistynyt. Ensimmäiset autot toimitetaan asiakkaille alkuvuodesta 2014.

Uudet Renaultit esillä Power Truck Showssa

Uudet Renaultit esillä Power Truck Showssa Uudesta Renault Trucks -mallistosta on tarjolla esimakua Power Truck Show -näyttelyssä Härmässä 9.-10.8, osastolla U122.

Uusi T-sarjan Renault tekee tuloaan

Uusi T-sarjan Renault tekee tuloaan Vastikään paljastettu uusi T-sarjan Renault on räätälöity kaukoliikenteeseen. Sen Euro 6 -normit täyttävät moottorivaihtoehdot jakautuvat kahtia: DTI 11-moottorit 380 hevosvoimasta 460 hevosvoimaan, ja DTI 13-moottorit 440 hevosvoimasta aina 520 hevosvoimaan asti.

Renaultilta Kerax 8×4 XTREM 24 tuuman renkailla

Renaultilta Kerax 8x4 XTREM 24 tuuman renkailla Renault Trucksin Kerax 8×4 XTREM -mallisto on laajentunut: mallistoon kuuluu nyt myös 24-tuumaisilla renkailla varustettu malli. Kerax 8×4 XTREM:n kantavuus on enimmillään 50 tonnia, ja malli on erittäin sopiva vaativiin olosuhteisiin rakennustyömaille. Se on myös ensimmäinen normaaliin maantiekäyttöön soveltuva 24” renkailla varusteltu kuorma-auto Euroopassa.

Volvo Trucksin ja Renault Trucksin myynti- ja huoltoverkostot yhteen

Volvo Trucksin ja Renault Trucksin myynti- ja huoltoverkostot yhteen Volvo Trucksin ja Renault Trucksin nykyiseen eurooppalaiseen huoltoverkostoon suunnitellaan muutoksia, pohjoismainen huoltoverkosto mukaanlukien. Selvitystyön tavoitteena on tiedotteen mukaan selvittää, kuinka huollon laatua ja verkoston tiheyttä voidaan paremmin hyödyntää ja kehittää.

Ahola Transport hopealle Renault Trucksin taloudellisuusajossa

Ahola Transport hopealle Renault Trucksin taloudellisuusajossa Suomalainen Ahola Transport Oy:n kuljettaja Paul Storhannus löi kovan kiilan keskieurooppalaiseen rintamaan kuorma-autonkuljettajille järjestetyssä Renault Trucks Optifuel -kilpailussa.
Volvo FH16Skuba Suomi OyHinausautot Raimo MoisioJenox - Larsmo HelcomHinausautot K. Sulinko