Avainsanalla "puunkuormaus" merkityt artikkelit

Mestari areenallaan

Mestari areenallaan Puunkuormauksen suomenmestari Jari Sarajärven mietteitä.

Petri Varkoi, arjen sankari

Petri Varkoi, arjen sankari Petri Varkoin nimi tuli tutuksi pari vuotta sitten, kun hänet valittiin kuljetusalan vuoden sankariksi. Millaista on sankarin arki tien päällä?

Suomen Puunkuormaajamestaria haetaan 28. kerran

Suomen Puunkuormaajamestaria haetaan 28. kerran Kuljetusalan ammattilaisten 28. vuosittainen Puunkuormaajamestari -kilpailu käynnistyy maaliskuun 11. päivänä. Hiab Suomi, Veho Hyötyajoneuvot/ Mercedes-Benz ja Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry yhteistyökumppaneineen järjestävät kiertävän kuormauskilpailun, joka kulkee läpi 27 paikkakuntaa aloittaen 11.3. Lahdesta ja päättyen toukokuun 17. päivänä Haapamäelle.

Lapin savotta

Lapin savotta Veljekset Juntin keltaiset puuautot ovat tuttu näky Tornionjokilaaksossa Ruotsin puolella. Puuta kuljetetaan tehtaalle rajan takanakin autoilla kuten Suomessakin – pienin eroavaisuuksin tosin.

Jalostettu puunsiirtäjä

Jalostettu puunsiirtäjä Se on pirteän värinen. Sitä on kustomoitu sopivasti. Se liikkuu tehokkaasti. Siinä on jotain uutta. Se on Kivelän Markon siirtoauto Sysmästä.

Kevyt puunsiirtäjä

Kevyt puunsiirtäjä Lavikan perheyritys lähti hakemaan parempaa kannattavuutta autolleen ja tuli siihen tulokseen, että puutavara-autolla on kuljetettava puuta metsästä tehtaalle, ei ylimääräistä rautaa edestakaisin metsän ja tehtaan välillä.

Tukkilaiskisa käynnissä

Tukkilaiskisa käynnissä Puunkuormauksen Suomen mestaria haetaan jo 27. kerran. Alkukilpailuissa eri puolilla maata on kisasuoritusten ohella nähtävissä alan osaajia, kalustoa ja palveluita.

Karjalan Punaniska

Karjalan Punaniska Näyttävä ja asiallisesti rakennettu, on ensimmäinen arvio Hirvosen Markon Volvosta. Tyylikäs ulkonäkö on vain kuori, jonka alta paljastuu jämerä ja toimiva puuauto. Juuri sellainen, jolla isäntä haluaa työnsä tehdä.

16 litraa, 25 vuotta

16 litraa, 25 vuotta Kuusitoistalitrainen isolohko on mylvinyt voimantunnoissaan Volvon komentosillan alla jo neljännesvuosisadan. Raportti siitä mistä on lähdetty ja mihin on tultu.

Pajulan Kuljetuksen savotan tähtisilmä

pajulan-kuljetus-mb-actros Pajulan Kuljetus Pertunmaalta hankki uudeksi puutavara-autokseen Mercedes-Benz Actroksen. Edellisen kerran Pajulan pihasta lähdettiin saksalaismerkillä puunajoon nelisenkymmentä vuotta sitten.

Ken on lastaajista nopein

Ken on lastaajista nopein Lahti, 14.3.2011. Puunkuormauksen kovinta tekijää ryhdyttiin etsimään 26. kertaa. Joka vuosi on uusi mestari löydetty ja palkintopuukkoja on jaettu kohta rekkalastillinen osanottajille.
Volvo FH16Skuba Suomi OyHinausautot Raimo MoisioJenox - Larsmo HelcomHinausautot K. Sulinko