Avainsanalla "mitta- ja massakorotukset" merkityt artikkelit

Uudet painot ja uudet Volvot

Uudet painot ja uudet Volvot Pohjois-Karjalan Volvo-miehet istuivat hetkeksi puurolautasten ääreen joulunalusviikolla merkin edustajien kanssa.

Numeroita korottamassa

Numeroita korottamassa Muutoskatsastaminen uusille suuremmille massoille vaatii osaamista niin katsastajilta kuin kuljettajilta.

Mittavia muutoksia

Mittavia muutoksia SKAL:n seminaarissa ruodittiin muun muassa sitä, otettiinko massakorotuksissa askel oikeaan vai väärään suuntaan.

Scania R730 – Kuorman kunkku

Scania R730 - Kuorman kunkku Uusista painorajoituksista on kuultu monta näkemystä, useimmat negatiivisia. Nyt painot kuitenkin ovat täällä.

Volvo FH540 – Rautaa rattailla

Volvo FH540 - Rautaa rattailla Ajoimme 76-tonnisella FH540:llä pikamaistiaiset reitillä Vantaa-Forssa-Riihimäki-Vantaa. Näin Volvo matkasta selvisi.

Uudet raskaan kaluston mitat ja massat voimaan tänään

Uudet raskaan kaluston mitat ja massat voimaan tänään Raskaiden tavarankuljetusajoneuvojen ja ajoneuvoyhdistelmien suurimpia sallittuja mittoja ja massoja korottava muutos astuu voimaan tänään, 1. lokakuuta. Ajoneuvon suurin sallittu korkeus nousee 4,2 metristä 4,4 metriin ja massa 60 tonnista 76 tonniin, millä on vaikutus myös teiden painorajoituksiin.

Sisu jatkaa massakorotuksien mukaisten yhdistelmien toimituksia

Sisu jatkaa massakorotuksien mukaisten yhdistelmien toimituksia Sisu Auto on toimittanut jälleen uusia kokonaismassakorotuksien mukaisia yhdistelmiä. Porilainen, tänä vuonna 50 vuotta täyttänyt Kuljetus Mäkivaara Oy on saanut kaksi uutta Sisu Rock 8×4 sorakasettiyhdistelmää.

Sisu esittelee uusien mittojen mukaista Sisu Timber 8×4:ää

Sisu esittelee uusien mittojen mukaista Sisu Timber 8x4:ää Sisu on lähettänyt uusien mittakorotusten mukaisen Sisu Polar 4+4 puutavara-autoyhdistelmän koko maan kattavalle esittely- ja koeajokierrokselle. Omapainoltaan kevyessä yhdistelmässä on Sisu Timber 8×4 -vetoauto ja 4-akselinen Jyki-perävaunu.

Uusien määräysten mukainen Sisu Rock -yhdistelmä luovutettu

Uusien määräysten mukainen Sisu Rock -yhdistelmä luovutettu Sisu Auto on luovuttanut 10.7. ensimmäisen uusien massa- ja mittamääräysten mukaisen 76 tonnin Sisu Rock -maansiirtoautoyhdistelmän. Sen vastaanottanut asiakas on perheyhtiö Sora ja Kallio Heinonen Oy Laitilasta, ja yritys ajaa kalliomursketta Satakunnan alueella.

Sisu varautuu kuorma-autoliikenteen massa- ja mittamuutoksiin

Sisu varautuu kuorma-autoliikenteen massa- ja mittamuutoksiin Hallituksen sopima kuorma-autoliikenteen massa- ja mittamuutos mitä todennäköisimmin toteutuu. Hallitus on kehysriihessään 21.3. sopinut 55 Meur lisärahoituksesta, jolla varaudutaan painomuutoksen aiheuttamiin tiestön ja siltojen kunnon perusparannuksiin. Sisu Auto tiedottaa varautuneensa massamuutokseen, jossa yhdistelmien kokonaispainot nousevat 76 tonniin ja 5-akselisten nuppiautojen 42 tonniin.
Volvo FH16Skuba Suomi OyHinausautot Raimo MoisioJenox - Larsmo HelcomHinausautot K. Sulinko