Avainsanalla "messut" merkityt artikkelit

Pienistä puroista – Logistiikka-Kuljetus 2015

Pienistä puroista – Logistiikka-Kuljetus 2015 Suurien tuoteuutuuksien sijaan kuljetusalan suurtapahtuman painopiste oli alan tehokkuutta ja taloudellisuutta kohentavissa yksittäisissä elementeissä ja osa-alueissa.

Tulevan tunnustelua

Tulevan tunnustelua Hannoverin IAA-hyötyajoneuvomessujen hallit pullistelivat tuoterunsaudesta niukoista talousajoista huolimatta.

Volvo Trucksin valikoima esillä Maxpossa

Volvo Trucksin valikoima esillä Maxpossa Hyvinkään lentokentällä 5-7.9. järjestettävä maanrakennuksen erikoisnäyttely Maxpo lähestyy. Myös Volvo Trucks osallistuu tapahtumaan, ja esittelee valikoimaansa: huomionarvoinen on esimerkiksi uusi Volvo FMX.

Kuljetus 2013

Kuljetus 2013 Kuljetuskenttää mietityttävät massa- ja mittamuutokset olivat puheissa Jyväskylässäkin, mutta päähuomio kohdistui messujen konkreettiseen antiin.

Koneiden kevätretki

Koneiden kevätretki Mitäpä olisi kevät ilman Mansen Mörinöitä? Tampereelle suunnattiin jälleen maanrakennuskaluston pariin. Maahantuojien ja edustusliikkeiden pihat oli laitettu vanhan perinteen mukaan jälleen kirjavaksi kalustoa.

Bauma 2013 – Maailmanluokan messut

Bauma 2013 - Maailmanluokan messut Münchenissä kolmen vuoden välein järjestettävät konemessut ovat alan ehdoton huippukohta. Bauma on maailman suurin tapahtuma lajissaan, ja se oli helppo uskoa.

FinnMateria 2012 – Kiven kimpussa

FinnMateria 2012 - Kiven kimpussa Jyväskylän Paviljongissa järjestetyt FinnMateria 2012 -messut keräsivät kaikki merkittävät kaivos- ja kiviainesteollisuuden toimijat saman katon alle.

IAA: Isosti alasta

IAA: Isosti alasta Joka toinen vuosi järjestettävä Hannoverin-näyttely on edelleen kuljetusalan suurin ja kaunein Euroopassa. Järjestysnumeroltaan kyseessä oli jo 64. IAA.

FinnMetkon kuulumisia

FinnMetkon kuulumisia Joka toinen vuosi järjestettävät FinnMETKO-messut saivat jälleen konekansan liikkeelle. Yli 32 000 vierailijaa saapui Jämsään katsastamaan konealan uusimpia tuulia. 350 näytteilleasettajaa puolestaan pitivät huolen riittävästä valikoimasta.

Logistiikka-piknik

Logistiikka-piknik Helsingin Messukeskus kokosi kuljetus- ja logiistiikka-alan toimijoita yhteiseen tapahtumaan, jossa jokaisella näytteilleasettajalla oli omat tuomiset mukanaan

Mansen Mörinät 2012

Mansen Mörinät 2012 Tampereella jo yhdettätoista kertaa järjestetyt Mansen Mörinät ovat varma kevään merkki. Tänäkin vuonna tapahtuma keräsi suuren joukon maansiirtoalan ammattilaisia sekä muita aiheesta kiinnostuneita järeän raudan pariin. Myös Raskas Kalusto oli paikalla.

Otavan tähdet

Otavan tähdet Kone ja kuljetusalan yrittäjille oli tarjolla rokkaa, haitarinsoittoa ja tietenkin alan uutuuksia tuulen ja tuiverruksen keskellä Mikkelin Otavassa.

Maxpo 2011

komatsu-hd608-dumpperi-maxpo Hyvinkään lentokentällä syyskuun alussa järjestetty maarakennuskoneiden suurtapahtuma Maxpo oli tällä kertaa suurempi kuin koskaan aiemmin. Näyttelyalueella oli kokoa pohjelihaksia sopivasti koettelevat 45 000 neliötä.

Kuljetus 2011, Jyväskylä

kuljetus-2011-messut Kuljetus 2011 kokosi kuljetusammattilaiset ensimmäistä kertaa Jyväskylään. Näyttelyn keskeisintä antia olivat kuorma-autovalmistajien pyrkimykset polttoainetalouden kohentamiseen.

Mansen Mörinät – Koneväen kevään merkki

mansen-morinat-2011 Mansen Mörinät kutsui konekansaa Tampereelle jo kymmenennen kerran. Katsastimme tapahtuman antia maarakennuskoneiden osalta.

Logistiikka – Kuljetus toukokuussa 2012

Logistiikka – Kuljetus toukokuussa 2012 Kolmen vuoden välein järjestettävät Logistiikka – Kuljetus -messut järjestetään Helsingissä jälleen toukokuussa 2012.

Verkostomessut – Koneita sähkömiehille

Verkostomessut - Koneita sähkömiehille Verkostomessut yhdisti saman katon alle sekä Sähköverkot- että Tietoverkot-messut. Paikalla oli myös alaan liittyviä työkoneita.

Finnmateria 2010 -messut

Finnmateria 2010 -messut Aina kun malmien tai mineraalien hinnat kääntyvät nousuun, kiinnostus kaivosalaa kohtaan kasvaa. Jyväskylän Finnmateria-messuilla katsastettiin millaisilla laitteilla pinnan alle kannattaa kaivautua.
Volvo FH16Skuba Suomi OyHinausautot K. SulinkoHinausautot Raimo MoisioJenox - Larsmo Helcom