Avainsanalla "MAN" merkityt artikkelit

Junttakone Hankoon

Junttakone Hankoon Lähdimme mukaan Silvastin raskaalle lavettikeikalle.

MANeja ja sirkushuveja

MANeja ja sirkushuveja VV-Auto esitteli MAN-toimintojaan kesänkynnyksellä teemapäivän merkeissä.

MAN TGS 26.540 + Fliegl-työntölavaperävaunu – Monen toimen MAN

MAN TGS 26.540 + Fliegl-työntölavaperävaunu – Monen toimen MAN Autosta on moneen lähtöön, kun jokainen pyörä vetää ja varusteita on tienhoitohydrauliikasta työntölavaan.

VV-Autosta MAN-kuorma-autojen maahantuoja

VV-Autosta MAN-kuorma-autojen maahantuoja VV-Auto Group Oy ja MAN Truck & Bus AG ovat solmineet sopimuksen MAN-kuorma-autojen, MAN- ja Neoplan-linja-autojen sekä näiden varaosien maahantuonnista ja jälkimarkkinointipalvelujen tuottamisesta Suomessa.

MAN TGL 12.220 4×2 – Pikkuleijona

MAN TGL 12.220 4x2 – Pikkuleijona MAN-pesueen pienin on jäntevä laite alle 12-tonnisten kapeaan markkinasegmenttiin.

Scania ja MAN vaihteisto-yhteistyöhön

Scania ja MAN vaihteisto-yhteistyöhön Kuorma-autonvalmistajat Scania ja MAN alkavat kehittää raskaiden hyötyajoneuvojen vaihteistoja yhdessä. Ensimmäinen askel otetaan 2016, kun MAN ottaa mallistoonsa Scanian valmistamat vaihteistot.

Tampereen MAN-huolto Konekeskolta Raskoneelle

Tampereen MAN-huolto Konekeskolta Raskoneelle Konekesko Oy on myynyt MAN-kuorma- ja linja-autojen Tampereen alueen huolto- ja korjaamotoimintansa Raskone Oy:lle.

Tehotaloutta – MAN TGX D38

Tehotaloutta – MAN TGX D38 MANin lippulaiva saa tuoreen moottorin ja uusia varusteita.

Säviän Leijona – MAN TGS 35.540

Säviän Leijona – MAN TGS 35.540 Autoyhtymä Heinonen otti kuluvana kesänä käyttöön uuden MAN TGS 35.540 -puutavara-auton.

MAN testaa taloudellisuutta Venäjän-kiertueella

MAN testaa taloudellisuutta Venäjän-kiertueella MAN vertailee säästömallin TGS WW -kuorma-autoa tavalliseen malliin pitkällä, elokuisella Consistently Efficient Tourin Venäjän-kiertueella.

Man TGM 4×4 – Perille pääsyyn

Man TGM 4x4 - Perille pääsyyn Euro 6 -aika lähestyy, mutta markkinoilla on edelleen tarjolla tukku kiinnostavia Euro 5 -sovelluksia. Tällainen on esimerkiksi MAN-maahantuojan teettämä nelivetoinen TGM-sähkölaitosauto.

Vikmannin väkevä vetäjä

Vikmannin väkevä vetäjä Jokapyörävetoiset kuorma-autot ovat sitä harvinaisempia siviilikäytössä, mitä enemmän niissä on akseleita. Niinpä Vikmanin neliakselinen, joka nurkalta raapiva MAN ei ole hinausautonakaan sieltä yleisimmästä päästä.

MAN mukaan kuutoskerhoon

MAN mukaan kuutoskerhoon Eurooppalaiset kuorma-autovalmistajat ovat tuoneet yksi toisensa jälkeen ajoon Euro 6 -moottoreita. Nyt oli vuorossa MAN, jolla on tarjota eurokuutosia neljään eri moottoritilavuuteen.

Magni-kurottajat ja paljon muuta Mansen mörinöillä 5.-6.4.

Magni-kurottajat ja paljon muuta Mansen mörinöillä 5.-6.4. Uudet Magni-kurottajat ovat esittelyssä Mansen Mörinät -tapahtumassa 5.-6.4.2013, tiedottaa Konekesko. Esillä on myös kattavasti mm. New Holland-, Case-, Kubota-, Weidemann- ja Sennebogen-mallistojen maarakennus- ja ympäristökoneita, sekä Massey Ferguson –traktorit, Claas-kurottaja sekä MAN-kuorma-autot.

MAN-mallisto esittelykiertueella

MAN-mallisto esittelykiertueella MAN-mallisto kiertää 11.4.2013 alkaen kevätkiertueella ympäri maata neljän esittelyauton voimin. Tarjolla on ennakkotutustumismahdollisuus MAN Euro 6-mallistoon: esitteillä on TGX Euro 6- rekkaveturi.

MAN TG-sarja vei kärkisijat TÜV:n luotettavuustutkimuksessa

MAN TG-sarja vei kärkisijat TÜV:n luotettavuustutkimuksessa Vuotuisessa TÜV-katsastuslaitoksen luotettavuustutkimuksessa MAN TG pärjäsi kautta linjan puhtaimmin paperein.

Viides pari tehtaalta ulos

Viides pari tehtaalta ulos Viisiakselisten MAN-maansiirtoautojen viides akseli on aiemmin lisätty saksalaisen alihankkijan toimesta, mutta nyt trippeliakselikin asennetaan jo tehtaalla.

Riverside Truck Meeting 2012

Riverside Truck Meeting 2012 Porvoonjoen rannalla toista kertaa järjestetty rekkamiitti on vakiinnuttanut paikkansa alan tapahtumien joukossa omalla mutta toimivalla konseptillaan: tärkeintä on yhdessäolo samanhenkisessä seurassa.

Kotimatkalla

Kotimatkalla Puolenpäivän aikaan keltaiset valot alkoivat vilkkua lavetin ja saattoautojen katoilla Perniössä talokuorman nytkähtäessä liikkeelle. Kolmen tunnin päästä Karjaalla pidettiin jo tupaantuliaisia. Uuden omakotitalon voi nykyisin hankkia näinkin, kotiin kuljetettuna.

Kylmässä kyydissä

Kylmässä kyydissä Tätä jakuria käskyttää Kuusiston Marko, joka on ollut Kronlundin palveluksessa vuodesta 2007. Kyydit tarjoaa hänen kuittipelinsä, kaksi vuotta vanha Man TGS, jossa vaihteet vaihtuvat automaattilaatikon toimesta.
Sivu 1/212
Volvo FH16Skuba Suomi OyJenox - Larsmo HelcomHinausautot Raimo MoisioHinausautot K. Sulinko