Avainsanalla "maanrakennus" merkityt artikkelit

Viisiakselinen Arocs Mercedes-Benziltä

Viisiakselinen Arocs Mercedes-Benziltä Mercedes-Benzin Custom Tailored Trucks, eli asiakaslähtöisesti räätälöity mallisto laajenee viisiakselisella Arocsilla. 40-tonninen Arocs soveltuu parhaiten rakennustyömaille.

Volvolta huhtikuussa uusi FMX -kuorma-auto

Volvolta huhtikuussa uusi FMX -kuorma-auto Uuden Volvo FMX –kuorma-auton maailmanensi-ilta on 15. huhtikuuta Bauma-näyttelyssä Münchenissa. Volvo tiedottaa FMX:n vievän tehokkaan maanrakennuksen aivan uuteen ulottuvuuteen.

Ristavaara – Telat maassa

Ristavaara - Telat maassa Rauhallisella kasvulla, harkituilla hankinnoilla ja hyvän työnjäljen tuomalla maineella rakentuu pitkäaikainen ja menestyvä yritys. Tätä kaavaa on noudattanut myös riihimäkeläinen Ristavaara Oy toiminnassaan.

Mercedes-Benziltä uusi Arocs

Mercedes-Benziltä uusi Arocs Mercedes-Benz esittelee rakennustyömaille parhaiten soveltuvan Arocs-mallin. Siinä missä uudistunut Actros kuuluu maanteille ja Antos jakeluliikenteeseen, vuodesta 2013 eteenpäin on maanrakennukseen ja muihin raskaisiin käyttötehtäviin tehdyn ajopelin nimi Arocs.

FinnMetkon kuulumisia

FinnMetkon kuulumisia Joka toinen vuosi järjestettävät FinnMETKO-messut saivat jälleen konekansan liikkeelle. Yli 32 000 vierailijaa saapui Jämsään katsastamaan konealan uusimpia tuulia. 350 näytteilleasettajaa puolestaan pitivät huolen riittävästä valikoimasta.

Intermat 2012 – Konemaailman keskipiste

Intermat 2012 - Konemaailman keskipiste Pariisin valtavaan messukeskukseen kerääntyi huhtikuussa suuri osa konemaailman edustajista. Paikalla järjestettiin Intermat 2012 -messut, joissa valmistajat toivat esille uusinta uutta ja myös sitä tutuksi ja turvalliseksi todettua peruskalustoa. Raskas Kalusto-lehti kävi myös ottamassa tuntumaa karkeloihin.

Caterpillar 972K – Tikusta asiaa

Caterpillar 972K - Tikusta asiaa Moderneissa työkoneissa ei panosteta enää pelkästään raakaan voimaan. Nykyään työtehoa haetaan myös kuljettajan ergonomian ja viihtyvyyden kautta. Hyvä esimerkki tästä on Caterpillarin pyöräkuormaajien uusi K-sarja.

Kuokkien ja höyläten

Kuokkien ja höyläten Tiehöylät ovat kadonneet tiekuvasta tasaiseen tahtiin viime vuosikymmenten aikana. Vuoden yrittäjäksi Pertunmaalla valitun Jouko Kuhasen kalustosta löytyy sellainenkin. Kävimme kuuntelemassa eteläsavolaisten konemiesten mietteitä.

Tallqvist Oy – Maanrakennuksen moniosaaja

Tallqvist Oy - Maanrakennuksen moniosaaja Kokkolalaisen Ab Tallqvist Oyn yli sadan yksikön kalustoarsenaalista löytyy koneita ja kuljetuskalustoa maansiirtoon aina minikaivurista reilun sadantonnin dumppereihin.

Työmaa taajamassa

Työmaa taajamassa Työmaa on ahdas, aikataulu kiireinen ja kaivuun edetessä montusta löytyy yllätyksiä. Kaivuu ja Kuljetus T Skyttä Oy:n loppuvuoden urakka oli hyvä esimerkki maanrakennuksesta kaupunkioloissa.
Volvo FH16Skuba Suomi OyHinausautot K. SulinkoHinausautot Raimo MoisioJenox - Larsmo Helcom