Avainsanalla "logistiikka" merkityt artikkelit

Itellan uusi logistiikkakeskus valmistui

Itellan uusi logistiikkakeskus valmistui Itellan uusi Orimattilan Pennalassa sijaitseva logistiikkakeskus on nyt kokonaisuudessaan valmis. Keskeisellä paikalla sijaitsevan logistiikkakeskuksen rakennustyöt alkoivat toukokuussa 2011, ja valmis keskus luovutettiin Itellalle kesäkuun alussa.

Procomp esillä LOGISTICS13-messuilla

Procomp esillä LOGISTICS13-messuilla Logistiikan tietojärjestelmiä toimittava Procomp huipentaa keväänsä tiistaina 9. huhtikuuta Wanhassa Satamassa Helsingissä järjestettävään LOGISTICS13-ideapäivään, joka esittelee uusimmat logistiikkaratkaisut alan ammattilaisille.

Mittatilausrahtia

Mittatilausrahtia Kokkolan Tilaus-Rahdin kalusto tulee paikalle tilauksesta niin maatalouden kuin teollisuudenkin kuljetuksiin. Erikoistumalla harkittuihin suoritealoihin ollaan kausivaihtelut saatu paremmin hallintaan.

Logistiikka-piknik

Logistiikka-piknik Helsingin Messukeskus kokosi kuljetus- ja logiistiikka-alan toimijoita yhteiseen tapahtumaan, jossa jokaisella näytteilleasettajalla oli omat tuomiset mukanaan

Antin rattailla

Antin rattailla Kuljetusliike voi tehdä muutakin kuin pelkästään kuljettaa tavaraa, kuopiolaisen Antti Airaksisen mukaan täyden logistiikkapaketin tarjoaminen asiakkaalle on avainsana.

Piikkejä kumipyörässä

Piikkejä kumipyörässä SKAL ry järjesti vuoden lopulla seminaarin, jossa pohdittiin ratkaisuja logistiikkaketjun ongelmallisiksi koettuihin lenkkeihin.

”Sujuva kotimainen logistiikka on elinehto”

”Sujuva logistiikka on elintärkeä kilpailutekijä Suomen kansantaloudelle ja erityisesti vientiteollisuudelle”, totesi SKAL Suoritealat ry:n puheenjohtaja Simo Räihä yhdistyksen kesäpäivillä Heinolassa.

Kontinkantaja – R. Stenvallin sideloader

Kontinkantaja - R. Stenvallin sideloader Vietimme päivän R. Stenvallin sideloaderin kyydissä seuraten, kuinka kontit liikkuivat niin teollisuustonteille kuin kartanon maille. Normipäivään mahtui myös annos yllätyksiä.

Tie Moskovaan on kuoppainen

Tie Moskovaan on kuoppainen Kuljetusala Latviassa on nousemassa jaloilleen taloustaantuman jälkeen. Latvialainen Kreiss ajaa puoliperillä Eurooppaan ja Venäjän suuntaan. Matka itään on usein yllätyksiä täynnä.

Logistiikka – Kuljetus toukokuussa 2012

Logistiikka – Kuljetus toukokuussa 2012 Kolmen vuoden välein järjestettävät Logistiikka – Kuljetus -messut järjestetään Helsingissä jälleen toukokuussa 2012.

Speed syntyi tarpeeseen

Speed syntyi tarpeeseen Valtamerilaivojen tuodessa kuormia maailmalta Suomen satamiin konteilla oli taipumus jäädä makoilemaan pitkäksi aikaa. Tuomo Vallas kyllästyi selittelemään viivästyksiä asiakkailleen ja perusti merikonttien kotimaankuljetuksiin erikoistuneen yrityksen.
Volvo FH16Skuba Suomi OyJenox - Larsmo HelcomHinausautot K. SulinkoHinausautot Raimo Moisio