Avainsanalla "lahti" merkityt artikkelit

Paja rekoille

Paja rekoille Lahden Rekkapaja Oy keskittyy asennuksiin, huoltoihin ja varaosien toimitukseen.

Lahden Iveco-myynti muutti

Lahden Iveco-myynti muutti Iveco-myyjä Timo Akkanen on toiminut toukokuun alusta lähtien uusissa tiloissa, osoitteessa Höylääjänkatu 2, Lahti.

Puunkuormaajamestari 2013

Puunkuormaajamestari 2013 Ken on kuormaajista nopein, lastaajista taitavin. Puunkuormaajamestarin etsintä alkoi tuttuun tapaan kevätauringon alla Lahden Veho Trucksin pihassa.

Lahden siniset

Lahden siniset Lahtelaisen Maansiirto Morrin kalustosta löytyy työkaluja pieniin kaivuuurakoihin, järeisiin nostoihin ja kaikkeen siltä väliltä. Kantavana voimana on hyvä työporukka.

Kuljetusliike Felin – Muotitietoinen

Kuljetusliike Felin - Muotitietoinen Muoti muuttuu vuodenaikojen mukaan Kuljetusliike Felinin Scanian konteissa samassa tahdissa kuin muotilehtien sivuilla. Seurasimme päivän muodinajonäytöstä Teemu Petroffin toimiessa matkanjohtajana.

Tukkilaiskisa käynnissä

Tukkilaiskisa käynnissä Puunkuormauksen Suomen mestaria haetaan jo 27. kerran. Alkukilpailuissa eri puolilla maata on kisasuoritusten ohella nähtävissä alan osaajia, kalustoa ja palveluita.

Kevätkierros Ivecoilla

Kevätkierros Ivecoilla Ivecon mallistokattaus yltää pakettiautoista raskaaseen kaukoliikenteeseen. Maahantuojan järjestämän kevätkiertueen suurimman huomion taisi kuitenkin napata viisiakselinen maansiirtoauto.

16 litraa, 25 vuotta

16 litraa, 25 vuotta Kuusitoistalitrainen isolohko on mylvinyt voimantunnoissaan Volvon komentosillan alla jo neljännesvuosisadan. Raportti siitä mistä on lähdetty ja mihin on tultu.

Palolaitoksen Rautakoura

scania-paloauto-paijat-hameen-pelastuslaitos Kaikissa paloautoissa ei kuljeteta kypäräpäistä palomiesjoukkoa tai tuhansia litroja vettä. Lahdessa otettiin keväällä käyttöön nosturilla ja koukkulavalaitteella varustettu kuorma-auto, jota sovelletaan pelastustoimen käyttöön.

Ken on lastaajista nopein

Ken on lastaajista nopein Lahti, 14.3.2011. Puunkuormauksen kovinta tekijää ryhdyttiin etsimään 26. kertaa. Joka vuosi on uusi mestari löydetty ja palkintopuukkoja on jaettu kohta rekkalastillinen osanottajille.
Volvo FH16Skuba Suomi OyJenox - Larsmo HelcomHinausautot Raimo MoisioHinausautot K. Sulinko