Avainsanalla "kuorma-auto" merkityt artikkelit

Volvo FE 320 CNG 4×2 – Valmiina toimeen

Volvo FE 320 CNG 4x2 – Valmiina toimeen Kaasukäyttöinen Volvo FE 320 CNG -kuorma-auto.

Volvo Finland Ab – Pyörät pyörimään

Volvo Finland Ab – Pyörät pyörimään Suomen Volvo- ja Renault-kuorma-autojen maahantuoja panostaa voimakkaasti jälkimarkkinointiin.

Eilispäivän tähti – 85 vuotta Sisua

Eilispäivän tähti – 85 vuotta Sisua Kotimainen kuorma-automerkkimme Sisu täyttää tänä vuonna 85 vuotta, joten on hyvä syy luoda katsaus niin vuosien aikana valmistettuihin autoihin kuin muihinkin tapahtumiin merkin ympärillä.

Ensirekisteröinnit – Tasaista tahkoamista

Ensirekisteröinnit – Tasaista tahkoamista Jos hakemalla hakee jotain positiivista, niin alaspäin ei menty, mutta kasvunaikaakin saadaan yhä vaan odotella. Näin voisi tiivistää kuorma-autokaupan tilanteen vuoden 2015 ensirekisteröintien perusteella.

Foden, erittäin brittiläinen

Foden, erittäin brittiläinen Britannian hyötyajoneuvoteollisuuden tuotteissa vilisee mielenkiintoisia automalleja ja merkkejä, joiden valmistusmäärät olivat huomattavia, vaikka meillä kyseiset kuorma-autot jäivät lähes tuntemattomiksi. Foden oli yli sadan vuoden ajan yksi Britteinsaarten tunnetuista ja arvostetuista kuorma-automerkeistä.

Tasaista sorttia – DAF Euro 6 -tasakuorma-autot

Tasaista sorttia – DAF Euro 6 -tasakuorma-autot Tutustuimme XF-, CF- ja LF-mallistoihin Belgian teillä.

Jatkokertomus

Jatkokertomus Andreas Hjorthejmin Volvo on pitkälle viimeistelty työkalu.

Osien uusi elämä – Veho Trucks Service Haapamäki

Osien uusi elämä – Veho Trucks Service Haapamäki Vehon kuorma-autopurkamo.

Suomalaisella sisulla Suomenniemellä

Suomalaisella sisulla Suomenniemellä Jarkko Särkkä hoitaa Sisu Polarilla valtaosan Suomenniemen seudun maa-aineskuljetuksista.

Viisikot

Viisikot Viisiakselisilla kuorma-autoilla on liikennöity Suomessa jo neljällä eri vuosikymmenellä. Välillä ratkaisusta on innostuttu enemmän kun taas toisinaan viides akseli ei ole ollut juurikaan muodissa – suosioon on vaikuttanut kulloinenkin taloustilanteemme. Teimme katsauksen valmistajien nykytarjontaan.

BharatBenz – Daimler intialaisesta keittiöstä

BharatBenz - Daimler intialaisesta keittiöstä Daimler lisää panoksia Intian kasvaville hyötyajoneuvomarkkinoille esittelemällä uuden kuorma-automerkin. Kevyistä raskaisiin yltävä BharatBenzin kuorma-automallisto tullaan myös valmistamaan Intiassa.

Palolaitoksen Rautakoura

scania-paloauto-paijat-hameen-pelastuslaitos Kaikissa paloautoissa ei kuljeteta kypäräpäistä palomiesjoukkoa tai tuhansia litroja vettä. Lahdessa otettiin keväällä käyttöön nosturilla ja koukkulavalaitteella varustettu kuorma-auto, jota sovelletaan pelastustoimen käyttöön.

Daimler kasvattaa Mitsubishi Fuso -osuuttaan

Daimler kasvattaa Mitsubishi Fuso -osuuttaan Daimler vahvistaa Mitsubishi Fuson toimintaa 271 miljoonan euron investoinnilla, jolla sen osuus Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporationissa (MFTBC) kasvaa 85 prosentista yli 89 prosenttiin. Mitsubishi Group jatkaa kumppanina noin 10 prosentin osuudellaan.

2900 kuorma-autoa rekisteriin viime vuonna

2900 kuorma-autoa rekisteriin viime vuonna Viime vuosi oli kuorma-autokaupalle vaikea. Vuoden 2009 rekisteröinneistä pudotusta tuli lähes kymmenen prosenttia.
Volvo FH16Skuba Suomi OyJenox - Larsmo HelcomHinausautot Raimo MoisioHinausautot K. Sulinko