Avainsanalla "Konekesko" merkityt artikkelit

VV-Autosta MAN-kuorma-autojen maahantuoja

VV-Autosta MAN-kuorma-autojen maahantuoja VV-Auto Group Oy ja MAN Truck & Bus AG ovat solmineet sopimuksen MAN-kuorma-autojen, MAN- ja Neoplan-linja-autojen sekä näiden varaosien maahantuonnista ja jälkimarkkinointipalvelujen tuottamisesta Suomessa.

MAN Road Show – Viestinvientiä

MAN Road Show – Viestinvientiä Huhtikuun lopulla alkanut MAN Road Show -kiertue kiertää kesätauon jälkeen Suomea elokuun lopulle saakka.

Tampereen MAN-huolto Konekeskolta Raskoneelle

Tampereen MAN-huolto Konekeskolta Raskoneelle Konekesko Oy on myynyt MAN-kuorma- ja linja-autojen Tampereen alueen huolto- ja korjaamotoimintansa Raskone Oy:lle.

Man TGM 4×4 – Perille pääsyyn

Man TGM 4x4 - Perille pääsyyn Euro 6 -aika lähestyy, mutta markkinoilla on edelleen tarjolla tukku kiinnostavia Euro 5 -sovelluksia. Tällainen on esimerkiksi MAN-maahantuojan teettämä nelivetoinen TGM-sähkölaitosauto.

Konekesko valitsi vuoden 2012 parhaat sopimushuollot

Konekesko valitsi vuoden 2012 parhaat sopimushuollot Konekesko Oy tiedottaa palkinneensa kevään sopimushuoltojen vuosikokouksessaan vuoden 2012 parhaat sopimushuollot. Konekesko myönsi kunniakirjat komossalaiselle Baggas Bil & Traktor Oy:lle ja ylivieskalaiselle Auto- ja Traktorihuolto Suihkonen & Pihlajamaalle.

Magni-kurottajat ja paljon muuta Mansen mörinöillä 5.-6.4.

Magni-kurottajat ja paljon muuta Mansen mörinöillä 5.-6.4. Uudet Magni-kurottajat ovat esittelyssä Mansen Mörinät -tapahtumassa 5.-6.4.2013, tiedottaa Konekesko. Esillä on myös kattavasti mm. New Holland-, Case-, Kubota-, Weidemann- ja Sennebogen-mallistojen maarakennus- ja ympäristökoneita, sekä Massey Ferguson –traktorit, Claas-kurottaja sekä MAN-kuorma-autot.

Konekeskon edustamat Magni-kurottajat Suomessa vuoden alusta

Konekeskon edustamat Magni-kurottajat Suomessa vuoden alusta Konekesko Oy ja Magni Telescopic Handlers s.r.l. allekirjoittivat joulukuussa 2012 Suomea ja Baltiaa koskevan edustussopimuksen. Ensimmäiset Magni-kurottajat saapuivat Suomeen alkuvuodesta 2013.

Magni-kurottajien edustus Konekeskolle

Magni-kurottajien edustus Konekeskolle Konekesko Oy tiedottaa allekirjoittaneensa edustussopimuksen Magni Telescopic Handlers Srl:n kanssa. 19.12.2012 allekirjoitettu sopimus kattaa italialaisten Magni-kurottajien myynnin ja markkinoinnin sekä Suomessa että Baltian maissa.

Heatwork sulattaa roudan ja jään

Heatwork sulattaa roudan ja jään Konekesko esitteli edustamaansa Heatwork-roudansulatuslaitetta Pietarin pakkasissa.

New Hollandilta uusia telakaivureita

New Hollandilta uusia telakaivureita New Holland on esitellyt kaksi uutta tela-alustaista kaivukonemallia, jotka täydentävät aiemmin esiteltyä C-sarjan mallistoa.

Saris-kevytperävaunujen myynti Konekeskolle

Saris-kevytperävaunujen myynti Konekeskolle Konekesko Oy ja Alberni Oy ovat tehneet sopimuksen Saris-kevytperävaunujen jälleenmyynnistä Suomessa.

Konekeskon Pirkkalan korjaamo vahvistaa kesämiehitystä

Konekeskon Pirkkalan korjaamo vahvistaa kesämiehitystä Pirkkalan Konekeskon korjaamolla vahvistetaan kesäksi niin miehitystä kuin varaosapalvelun päivystysaikojakin.
Volvo FH16Skuba Suomi OyJenox - Larsmo HelcomHinausautot K. SulinkoHinausautot Raimo Moisio