Avainsanalla "Jyväskylä" merkityt artikkelit

30. ammattikuljettajien MM-ajotaitokilpailu Jyväskylässä

30. ammattikuljettajien MM-ajotaitokilpailu Jyväskylässä Raskaan liikenteen ammattikuljettajien ajotaidon MM-kilpailut järjestetään 26-27. elokuuta Jyväskylässä. Järjestäjänä on Rahtarit ry, ja kilpailupaikkana Jyväskylän Paviljonki.

Kuljetus 2013

Kuljetus 2013 Kuljetuskenttää mietityttävät massa- ja mittamuutokset olivat puheissa Jyväskylässäkin, mutta päähuomio kohdistui messujen konkreettiseen antiin.

Rengastiimi laajensi Äänekoskelle

Rengastiimi laajensi Äänekoskelle Jyväskyläläinen Rengastiimi Oy on laajentanut toimintaansa myös Äänekoskelle ja palvelee ammattiautoilijoita nyt kahden pisteen voimin. Äänekoskelle on tätä varten rakennettu uusi halli.

FinnMateria 2012 – Kiven kimpussa

FinnMateria 2012 - Kiven kimpussa Jyväskylän Paviljongissa järjestetyt FinnMateria 2012 -messut keräsivät kaikki merkittävät kaivos- ja kiviainesteollisuuden toimijat saman katon alle.

Kaikki nuoret taitajat

Kaikki nuoret taitajat Ammattitaidon Suomen mestaruuskilpailut toivat Jyväskylään huiman kattauksen eri alojen nuoria osaajia. Myös auto- ja kuljetusala oli vahvasti edustettuna.

Veho uusiin nurkkiin Jyväskylässä

Veho uusiin nurkkiin Jyväskylässä Monipuoliset parin tuhannen neliön tilat sijaitsevat Kuormaajantiellä Seppälänkankaalla.

Avaimet käteen!

Avaimet käteen! Jyväskylän Scania-keskuksen yhdessä hallissa jatketaan siitä mihin tehtaalla jäätiin. Valmiiksi päällirakennettu kuorma-auto, jolla lähdetään suoraan kaupasta töihin, lyö itseään läpi hitaasti mutta varmasti.

Kapteeni Koukut

scania-volvo-hinausautot Suomalaisten hinausyrittäjien Floridan-matkan tuliaiset eivät aivan mahtuneet käsimatkatavaroihin. Reissun jäljiltä maahamme saapui neljä kapteenitason hinausautoa.

Rekkarallia WRC-tiimin matkassa

ford-wrc-rally-team-truck-scania Jotta maailmaa kiertävä MM-rallisirkus pyörisi, tarvitaan mittava raskaan kaluston arsenaali. Tutustuimme Fordin WRC-tiimin arkeen rekan kuljettajan näkökulmasta.

Kuljetus 2011, Jyväskylä

kuljetus-2011-messut Kuljetus 2011 kokosi kuljetusammattilaiset ensimmäistä kertaa Jyväskylään. Näyttelyn keskeisintä antia olivat kuorma-autovalmistajien pyrkimykset polttoainetalouden kohentamiseen.

Rikamat Oy – Keski-Suomen konkari

Rikamat Oy - Keski-Suomen konkari Kaivinkone ja Maansiirto Rikamat tunnetaan Jyväskylän seudulla alansa pitkäaikaisena toimijana. Yrityksen juuret juontavat vuoteen 1953 saakka. Maansiirtotöiden ohella yritys suorittaa myös erilaisia kuljetuksia niin kotimaassa kuin rajojen ulkopuolellakin.

Finnmateria 2010 -messut

Finnmateria 2010 -messut Aina kun malmien tai mineraalien hinnat kääntyvät nousuun, kiinnostus kaivosalaa kohtaan kasvaa. Jyväskylän Finnmateria-messuilla katsastettiin millaisilla laitteilla pinnan alle kannattaa kaivautua.
Volvo FH16Skuba Suomi OyJenox - Larsmo HelcomHinausautot K. SulinkoHinausautot Raimo Moisio