Avainsanalla "Helsinki" merkityt artikkelit

Pienistä puroista – Logistiikka-Kuljetus 2015

Pienistä puroista – Logistiikka-Kuljetus 2015 Suurien tuoteuutuuksien sijaan kuljetusalan suurtapahtuman painopiste oli alan tehokkuutta ja taloudellisuutta kohentavissa yksittäisissä elementeissä ja osa-alueissa.

Ennakoivaa sankaruutta

Ennakoivaa sankaruutta Perinteeksi vakiintunut Ammattina Sankari -liikenneturvallisuuskampanja palkitsi hieman toisenlaisen sankarin.

Koneosapalvelun Imatran ja Helsingin toimipisteisiin ParkerStore-myymälät

Koneosapalvelun Imatran ja Helsingin toimipisteisiin ParkerStore-myymälät Toukokuussa tapahtuva ParkerStore-myymälöiden avaaminen laajentaa entisestään toimipisteiden hydrauliikkapuolen valikoimaa liikkuvan kaluston ja teollisuuden tarpeisiin.

Delete Group – Puhtaalta pohjalta

Delete Group - Puhtaalta pohjalta Rakentaminen ei ala aina pelkällä tontin pintamaiden kaapimisella. Toisinaan halutuilla rakennuspaikoilla tönöttää aikojen saatossa noussutta kiinteistökantaa ihan haitaksi asti. Tutustuimme Deleten purkutyömaahan Helsingin Vallilassa.

Logistiikka-piknik

Logistiikka-piknik Helsingin Messukeskus kokosi kuljetus- ja logiistiikka-alan toimijoita yhteiseen tapahtumaan, jossa jokaisella näytteilleasettajalla oli omat tuomiset mukanaan

Suunnitelmia pussinpohjalta

helsinki-liikenteenohjauskeskus Pääkaupunkiseudun liikenne koskettaa suomalaisia kuljetusyrityksiä laajalti, sillä alueen satamat, yritykset ja sadat tuhannet kuluttajat johtavat loputtomaan materiaali-, tavara- ja ihmisvirtaan. Samalla se vaatii alueen liikenneverkolta jatkuvaa kehitystä.

Hädän hetkellä

pertti-rama-huoltoautoyrittaja Huoltoautoyrittäjän työ on päivystämisen ja työtehtävien ennakoimatonta vuorottelua. Lähdimme Pertti Rämän huoltoauton kyytiin toivoen, että päivään sattuisi enemmän toimintaa kuin odotusta. Saimme mitä tilasimme.

Arjen nostoja

kuljetus-klemela-scania-nosturi-effer Nosturiautot kuuluvat ajoneuvoihin, jotka tienaavat ollessaan paikoillaan, tukijalkojensa vakaamina. Kävimme katsomassa Kuljetus Klemelän nosturiauton arkea talotyömaalla.

Kallion kutistajat – Länsimetron tunnelityö

lansimetro-tunneli Pääkaupunkiseudun lähiliikenne saa merkittävän tehonlisäyksen, kun Länsimetro aloittaa liikennöintinsä. Vielä ei kuitenkaan kannata lähteä asemalle odottamaan, sillä kalliota on paljon louhittavana.

Scanialla Skåneen

scandic-trans-scania-silja-serenade Virran vihreän Scanian työmaa on Suomen ja Ruotsin välinen rahtiliikenne. Autoa Scandic Transin ajossa pyörittää Kososen Ilkka, jonka kyydissä teimme matkan Helsingistä Helsingborgiin ja takaisin.

Sjömanin nosturit – Taivas rajana

sjoman-helsingin-nosturit Raskas Kalusto lähti päiväksi kiertämään Sjöman Helsingin Nosturit Oy:n kohteita ja tarkastamaan, onko työ pelkkää elementtien nostelua.

Logistiikka – Kuljetus toukokuussa 2012

Logistiikka – Kuljetus toukokuussa 2012 Kolmen vuoden välein järjestettävät Logistiikka – Kuljetus -messut järjestetään Helsingissä jälleen toukokuussa 2012.

Työmaa taajamassa

Työmaa taajamassa Työmaa on ahdas, aikataulu kiireinen ja kaivuun edetessä montusta löytyy yllätyksiä. Kaivuu ja Kuljetus T Skyttä Oy:n loppuvuoden urakka oli hyvä esimerkki maanrakennuksesta kaupunkioloissa.

Kaupunkilumisotaa Helsingissä

Kaupunkilumisotaa Helsingissä Helsinki on hetkittäin pitänyt hallussaan Suomen lumisimman paikkakunnan titteliä. Kun alkutalven kaikkien aikojen lumiennätys pääkaupungissa lähestyi, lähestyivät myös katuverkoston sietokyvyn rajat.
Volvo FH16Skuba Suomi OyHinausautot K. SulinkoJenox - Larsmo HelcomHinausautot Raimo Moisio