Avainsanalla "Euro 6" merkityt artikkelit

Pienempi moottori tuo lisää hyötykuormaa Volvo FL:ään

Pienempi moottori tuo lisää hyötykuormaa Volvo FL:ään Volvon viisilitrainen, Euro 6-normit täyttävä nelisylinterinen moottori on jatkossa tarjolla myös 14 ja 16 tonnin kuorma-autoille.

Tasaista sorttia – DAF Euro 6 -tasakuorma-autot

Tasaista sorttia – DAF Euro 6 -tasakuorma-autot Tutustuimme XF-, CF- ja LF-mallistoihin Belgian teillä.

Ensimmäinen Renautin T-sarjalainen luovutettu!

Ensimmäinen Renautin T-sarjalainen luovutettu! Trans-Akseli seuraa polttoaineenkulutusta Optifleet-ohjelmalla.

Sisu Polar Euro 6 – Odotettu ilmestys

Sisu Polar Euro 6 - Odotettu ilmestys Euro 6 -ajan lähestyessä osattiin odottaa Sisu Polar -malliston uudistumista.

Scanialta uusi Euro 6 -moottori: R 730 V8

Scanialta uusi Euro 6 -moottori: R 730 V8 Scania julkisti 520- ja 580-hevosvoimaiset Euro 6 -kahdeksikot aiemmin tänä vuonna, mutta jätti tehokkaimman version esittelyn loppuvuoteen. Nyt ketjun viimeinen lenkki on täällä: 730-hevosvoimainen R 730 V8.

Renault Trucksin uusi Euro 6 -mallisto esitelty

Renault Trucksin uusi Euro 6 -mallisto esitelty Renault Trucksin uusi Euro 6-normit täyttävä mallisto on esitelty, ja sen myynti on käynnistynyt. Ensimmäiset autot toimitetaan asiakkaille alkuvuodesta 2014.

Scanialta ensimmäinen biokaasukäyttöinen Euro 6 -kuorma-auto asiakkaalle

Scanialta ensimmäinen biokaasukäyttöinen Euro 6 -kuorma-auto asiakkaalle Scania on toimittanut asiakkaalle maailman ensimmäisen Euro 6 -yhteensopivan biokaasukäyttöisen kuorma-auton. Ajoneuvon tilaaja on pohjoismainen kuljetusyhtiö Bring Logistics, joka on osa Norjan postin omistamaa logistiikkatuoteperhettä.

Saksan Scanialta tuhannes Euro 6 -kuorma-auto asiakkaalle

Saksan Scanialta tuhannes Euro 6 -kuorma-auto asiakkaalle Euro 6 -normi on vielä verrattain tuore asia, mutta Saksan Scania on toimittanut jo tuhannen Euro 6 -kuorma-autonsa.

Volvolta uusi FL-malli

Volvolta uusi FL-malli Volvon uudessa jakeluliikenteeseen tarjottavassa FL:ssä on nyt myös nelisylinterinen versio. 12-tonnisessa FL:ssä on 240-hevosvoimainen D5 ja optimoitu I-Sync -vaihteisto, ja se on 500 kg kevyempi kuin vastaava kuusisylinterisellä moottorilla varustettu ajoneuvo.

Uusi T-sarjan Renault tekee tuloaan

Uusi T-sarjan Renault tekee tuloaan Vastikään paljastettu uusi T-sarjan Renault on räätälöity kaukoliikenteeseen. Sen Euro 6 -normit täyttävät moottorivaihtoehdot jakautuvat kahtia: DTI 11-moottorit 380 hevosvoimasta 460 hevosvoimaan, ja DTI 13-moottorit 440 hevosvoimasta aina 520 hevosvoimaan asti.

MAN mukaan kuutoskerhoon

MAN mukaan kuutoskerhoon Eurooppalaiset kuorma-autovalmistajat ovat tuoneet yksi toisensa jälkeen ajoon Euro 6 -moottoreita. Nyt oli vuorossa MAN, jolla on tarjota eurokuutosia neljään eri moottoritilavuuteen.

IAA: Isosti alasta

IAA: Isosti alasta Joka toinen vuosi järjestettävä Hannoverin-näyttely on edelleen kuljetusalan suurin ja kaunein Euroopassa. Järjestysnumeroltaan kyseessä oli jo 64. IAA.

Volvon Euro 6 saapuu

Volvon Euro 6 saapuu Volvo Trucks esittelee oman versionsa Euro 6 -päästönormit täyttävästä kuorma-automoottorista. Ensimmäisenä saataville tulee Volvon D13-moottorin 460-hevosvoimainen versio.

Suomen ensimmäinen Euro 6 -Actros

Suomen ensimmäinen Euro 6 -Actros Suomen ensimmäinen Euro 6 -moottorilla varustettu Mercedes-Benz Actros luovutettiin Tampereella Flowertrucks Oy:lle 6. maaliskuuta Veho Hyötyajoneuvojen Pirkkalan toimipisteessä.

Kymppitonnin kulutustesti

Kymppitonnin kulutustesti Uusi Actros osoitti taloudellisuuttaan edeltäjäänsä nähden Daimlerin järjestämässä vertailutestissä.

Uusi Actros on esitelty

Uusi Actros on esitelty Esirippu nousi uuden Mercedes-Benz Actroksen yltä.

Scanian Euro 6 -moottori – Kuutosvaihteelle

scania-euro6-moottorit Euro 6 -päästönormi on haaste, joka jokaisen EU-markkinoilla toimivan kuorma-autovalmistajan pitää ratkaista parin vuoden sisällä. Tekniseen ponnistukseen on tartuttu hyvissä ajoin Södertäljessä, sillä Scania tarjosi jo mahdollisuuden maistella uutta tekniikkaa tien päällä.

Uusi Actros saapuu tänä vuonna

Uusi Actros saapuu tänä vuonna Daimler raottaa verhoa uuden Actroksen edestä. Uutuus on tulossa markkinoille loppuvuodesta.

Scanialta Euro 6 -moottori

Scanialta Euro 6 -moottori Scanian ensimmäinen Euro 6 -moottori on valmis. Ensimmäiseksi markkinoille tulevat 13-litraiset 440- ja 480-hevosvoimaiset moottorit.

Euro-kello lähestyy kuutta

Euro-kello lähestyy kuutta Reilun parin vuoden kuluttua EU:n päästönormit kiristyvät Euro 6 -normiin. Mercedes-Benz on jo valmiina.
Volvo FH16Skuba Suomi OyHinausautot K. SulinkoHinausautot Raimo MoisioJenox - Larsmo Helcom