Avainsanalla "erikoiskuljetus" merkityt artikkelit

Huomattava kuljetus

Huomattava kuljetus Kerrostalon kokoisten reaktorisäiliöiden erikoiskuljetus Joutsenosta Haminaan.

Nakkikärryllä

Nakkikärryllä 45-metrisen betonipalkin kuljetus alkoi kolmensadan metrin peruutuksella.

Maanrakennus Alamäki Oy – Kolmen vartin keikka

Maanrakennus Alamäki Oy – Kolmen vartin keikka Erikoiskuljetus Tornion teillä.

Siivetönnä en voi lentää!

Siivetönnä en voi lentää! DC3 -museolentokoneen matka Vantaan asuntomessujen vetonaulaksi.

Raitio Transport & Assistance Ky – Pituutta ja leveyttä

Raitio Transport & Assistance Ky – Pituutta ja leveyttä Nastolalainen Raitio on työskennellyt erikoiskuljetusten parissa jo puolen vuosisadan ajan.

Silvasti mukana eurooppalaisessa kuljetusalan palkintogaalassa

Silvasti mukana eurooppalaisessa kuljetusalan palkintogaalassa Kuljetusyritys Silvasti on valittu mukaan europpalaiseen ESTA Awards 2014-kuljetusgaalaan. Silvastin tavoittelema voitto on sarjassa, jossa valitaan Euroopan paras yksittäinen kuljetustyö alle 120 tonnin luokassa. Gaala pidetään Amsterdamissa 24.4.

Hiekka-Laitila Oy – Rantalan raskaat

Hiekka-Laitila Oy – Rantalan raskaat Hiekka-Laitila Oy:n kaluston tunnistaa keltaisesta väristään sekä katolla usein vilkkuvista valoistaan.

MB Actros SLT – Titaania tiellä

MB Actros SLT - Titaania tiellä Porilaisen Vuorsola Oy:n tuorein hankinta on komea “Titan”-Mersu. Hyppäsimme kyytiin ensimmäiselle työkeikalle.

Rautaa rattailla

Rautaa rattailla ATC-kuljetuksen näyttävä Scania kiskoo erikoiskuljetuksia riuskalla otteellaan.Jutuntekopäivänä kyydissä oli satamanosturin alavaunu.

Empiretalon muuttomatka

Empiretalon muuttomatka Hämeenlinnassa siirrettiin yli satavuotias hirsitalo uusille perustuksille. Siirto oli kohteen osalta poikkeuksellinen, mutta itse työ sujui ammattilaisilta rutiinilla.

Kotimatkalla

Kotimatkalla Puolenpäivän aikaan keltaiset valot alkoivat vilkkua lavetin ja saattoautojen katoilla Perniössä talokuorman nytkähtäessä liikkeelle. Kolmen tunnin päästä Karjaalla pidettiin jo tupaantuliaisia. Uuden omakotitalon voi nykyisin hankkia näinkin, kotiin kuljetettuna.

Pitkä keikka

Pitkä keikka Pitkä keikka on venyvä käsite. Hyvällä omallatunnolla sellaiseksi voi luokitella Pasi Vornasen ajamaa erikoiskuljetusta Ruotsin Sundsvallista Venäjän Bratskiin. Aikaa kului kuukausi ja matkaa kertyi 14 300 kilometriä!

Kaikkea se saksalainen kuljettaa

baumann-erikoiskuljetus-muuntaja 440 tonnin painoinen muuntaja kuulostaa jo pelkästään painonsa perusteella haastavalta kuljetettavalta. Osiin sitä ei voi purkaa eikä rautatiekuljetuskaan käynyt. Seurasimme, miten saksalainen Baumann-kuljetusliike siirsi muuntajan katuja pitkin yhtenä pakettina.

Brittimonsteri Suomeen

ruston-bucyrus-erikoiskuljetus-laukkanen Suuren koneen maahantuonti vaatii aina monen ihmisen yhteistyötä ja lukuisten eri asioiden sovittelemista jouhevaksi kokonaisuudeksi. Aina ei kaikki voi onnistua ja joskus pieleen menee asia jos toinenkin.

Raskas Jengi – Silvasti Oy:n erikoiskuljetuksen matkassa

silvasti-erikoiskuljetus Tie käytettiin tarkkaan hyödyksi, kun Silvastin porukka siirsi sahatavaralokerikkoja Heinolasta Pietarsaareen.
Volvo FH16Skuba Suomi OyJenox - Larsmo HelcomHinausautot Raimo MoisioHinausautot K. Sulinko