Avainsanalla "DAF" merkityt artikkelit

DAF XF & CF – Kokonaisuuden kohennusta

DAF XF & CF – Kokonaisuuden kohennusta DAFin uudistuneet CF- ja XF-mallit tutkiskelussa

DAF LF 210 Aerobody 4X2 – Lennokas hollantilainen

DAF LF 210 Aerobody 4X2 – Lennokas hollantilainen DAF LF 210 Aerobody 4X2 koeajossa.

DAF-mallipäivitykset – Parantelua

DAF-mallipäivitykset – Parantelua DAF on tehnyt läpi malliston pieniä päivityksiä ja täydennyksiä, joiden myötä hollantilaismerkki pyrkii vastamaan yhä paremmin asiakaskuntansa erilaisiin tarpeisiin.

Eka-Palvelut & DAF XF460 – Monessa mukana

Eka-Palvelut & DAF XF460 – Monessa mukana Eka-Palveluiden DAF XF460 näyttää ulkoapäin normaalilta rahtiautolta, mutta kätkee sisäänsä monta erikoiseen ajotehtävään liittyvää varustetta.

Eilispäivän tähti – DAF 2400 FK 1968

Eilispäivän tähti – DAF 2400 FK 1968 Kuljetusliikettä vuosikymmenet pyörittänyt hollantilainen Gijs van Maanen ei malttanut pysyä erossa rekka-autoista myytyään firmansa. Nyt kokoelmissa on useita samanlaisia autoja, joilla kuljetustoimintaa harjoitettiin aikoinaan. Vuoden 1968 DAF 2400 edustaa yhtä kokoelman helmistä.

DAF CF 370 4×2 – Mukautuva

DAF CF 370 4x2 – Mukautuva DAFin keskimmäinen mallisarja CF taipuu moneen ajosuoritteeseen. Eräs tavanomaisimmista on jakeluajo, joskin tutustumamme CF:n nousevakattoinen kuormakori on Suomen oloissa harvemmin hyödynnetty rakenne.

Matka jatkuu – CT Finland Oy

Matka jatkuu – CT Finland Oy DAF-kuorma-autojen maahantuontiin myötätuulta.

Miljoonaluokan DAF valmistettu

Miljoonaluokan DAF valmistettu Kuorma-autovalmistaja DAF:n tehtaalla Eindhovenissa on valmistettu miljoonas kuorma-auto. Helmikuun 25. päivänä juhlistettu auto luovutettiin unkarilaiselle kuljetusalan yrittäjälle, ja avaimet ojensi Alankomaiden pääministeri Mark Rutte.

Tasaista sorttia – DAF Euro 6 -tasakuorma-autot

Tasaista sorttia – DAF Euro 6 -tasakuorma-autot Tutustuimme XF-, CF- ja LF-mallistoihin Belgian teillä.

DAF CF/LF-mallisto – Valmiina palvelukseen

DAF CF/LF-mallisto - Valmiina palvelukseen Uuden merkki-ilmeen ja Euro 6 -moottoreiden lisäksi DAFin uutuusmallien kohdalla on tehty muitakin parannuksia.

Aidosti uudistunut

Aidosti uudistunut Isolla kouralla päivitetty DAF XF rantautui kevään muuttolintujen mukana Suomeen.

Kuljetus 2013

Kuljetus 2013 Kuljetuskenttää mietityttävät massa- ja mittamuutokset olivat puheissa Jyväskylässäkin, mutta päähuomio kohdistui messujen konkreettiseen antiin.

Festarit Valloniassa

Festarit Valloniassa Saksan-kirjeenvaihtajamme Peter kävi tutustumassa belgialaiseen rekkafestivaalitarjontaan. Paikalla oli näyttävää kalustoa, vieläpä sateensuojassa. Kyllä belkkujen kelpaa.

IAA: Isosti alasta

IAA: Isosti alasta Joka toinen vuosi järjestettävä Hannoverin-näyttely on edelleen kuljetusalan suurin ja kaunein Euroopassa. Järjestysnumeroltaan kyseessä oli jo 64. IAA.

Daf XF105 – Särmää

Daf XF105 - Särmää DAFin XF-sarja ei ratsasta muotoiluaaltojen viimeisimmällä harjalla, mutta ulkokuoren kätkemät ominaisuudet on pidetty ajan tasalla.

Nuorena malli väännettävä

Nuorena malli väännettävä Moni ikääntyvä mies muistelee kaiholla nuoruusvuosiaan. Voi niitä aikoja, kun lähikaupasta ostettiin koottava lentokone, joka sitten vimmaisen rakentamisen lopuksi koki kunniakkaan loppunsa taistelussa ilmakivääriä tai papattimattoa vastaan.

Tutulla merkillä tuttuja töitä

lappeenrannan-kuljetus-daf Pitkät asiakas- ja työsuhteet ovat Lappeenrannan Kuljetuksen kivijalkoja. Kehityksen juoksupyörässä ei olla kuitenkaan jääty seisomaan sijoilleen vaan uusiin tilanteisiin on sopeuduttu niitä kohdattaessa.

Radioaalloilta rahtikentille – Minna ja Sari raskaan kaluston ratissa

minna-ottavainen-sari-seppala-rekkailee Radio Novan Sari Seppälä ja Minna Ottavainen vastasivat kuljetusyrittäjän heittämään haasteeseen ja kokeilivat rahtarin ammattia viikonlopun ajan.

DAFit duunissa

maanrakennus-h-paavola-daf-rivisto DAF-kuorma-autot ovat Manner-Euroopassa osa työmaamaisemaa, mutta Suomessa niitä näkee harvakseltaan. Hyvinkääläinen H. Paavola on valinnut merkin koukkuautojensa pohjaksi.

DAF:n CF-mallisto kasvaa

DAF:n CF-mallisto kasvaa DAF on laajentanut CF85-sarjaansa kahdella neliakselisella trippeliversiolla.
Sivu 1/212
Volvo FH16