Avainsanalla "custom" merkityt artikkelit

Scania R730, Ena’s Transport AB, Pedersöre – Kauden nousija

Scania R730, Ena’s Transport AB, Pedersöre – Kauden nousija Ena’s Transportin kasetti-Scania on ollut yksi kuluneen kauden nousijoista ja puhutuimmista autoista customoitujen autojen sektorilla.

Kalakiituri – Scania R520 Streamline

Kalakiituri – Scania R520 Streamline Salosen tuore Scania on tehty työkaluksi Pohjois-Norjan ja Tanskan väliseen kiivasrytmiseen kalarahtiin. Salosen autot ovat normaalisti töissä silloin kun toisten autot ovat näytillä rekkafestareilla. Viime kesänä tehtiin poikkeus, ja se kannatti.

Scania R560 Fisotrans & Son – Legenda

Scania R560 Fisotrans & Son – Legenda Suuren yleisön suosion saavuttamiseksi kuorma-autorakentelun maailmassa ei tarvita välttämättä ainutkertaisia ja arvokkaita motiivimaalauksia. Tästä belgialaisen Filip Fisotransin Scania on hyvä esimerkki.

Scania T143H -91 – Torpedomalli

Scania T143H -91 – Torpedomalli Kangasniemen Jonin nokka-Scania on varma katseiden kerääjä niin näyttelyssä kuin tien päälläkin.

Renault T High ”Avatar” – T niin kuin taideteos

Renault T High "Avatar" – T niin kuin taideteos Saksalaisen Talmon Transporte OHG:n uusin Renault T High on yrityksen kymmenes auto, mitä haluttiin juhlistaa näyttävällä Avatar-aiheisella maalauksella. Autosta tuli luonnollisesti kuljetusliikkeen lippulaiva ja kuljettajansa silmäterä.

Uniikki – Mercedes-Benz Actros UniQ Concept

Uniikki – Mercedes-Benz Actros UniQ Concept Veho on lanseerannut markkinoille kaikkien saatavilla olevan erikoismallin, jonka toteutuksen takaa löytyy suomalaista alan erikoisosaamista – laadusta tinkimättä.

Custom-Scania – Tanskalainen perintö

Custom-Scania – Tanskalainen perintö Voisi helposti kuvitella, että valmiiksi kustomoidun kuorma-auton ostaja pääsee helpolla. Lohjan Ajolähto Oy:n hankkima Scania R560 osoittaa, että vaikka työmäärä ei ehkä ole suuri, auto vaatii paljon kunnioitusta ja oikeaa asennetta.

Edellistä seuraava

Edellistä seuraava Kyösti Myllymäki Kaustiselta on pitkän linjan kuljetusyrittäjä sanan jokaisessa merkityksessä. 26 vuotta autoilijana on tutustuttanut miehen monenlaiseen kalustoon, joten uusimmasta hankinnasta oli tarkoitus tehdä se paras.

Tyyliniekka

Tyyliniekka Ville Pöllän maukkaasti rakennettu Scania.

Thodénin liiga – Volvo FM460

Thodénin liiga – Volvo FM460 Kokkolan seudulla liikkuu viimeistelty Volvo FM460, jonka maalausteemaa on inspiroinut 80-luvun ruotsalainen tv-sarja.

Jatkokertomus

Jatkokertomus Andreas Hjorthejmin Volvo on pitkälle viimeistelty työkalu.

Schoonhovenin seppä

Schoonhovenin seppä Eurooppalaista rekkarakentelua vähänkään seurannut ei ole voinut välttyä kuulemasta nimeä Sjaak Kentie.

Scania T164L 580 ´03 – Historiallinen haastaja

Scania T164L 580 ´03 – Historiallinen haastaja Poul´s Bremseservicen Scania.

Scania 143 Streamline ‘96 – Pala historiaa

Scania 143 Streamline ‘96 - Pala historiaa Jouni Niekka rakensi itselleen näyttävän työkalun 17-vuotiaasta Streamline Scaniasta vaivaa ja työtunteja säästämättä.

Ceustersin customkalustoa

Ceustersin customkalustoa Kirjeenvaihtajamme Peter Schölerin kuvaraportti Ceustersin kuljetusliikkeen kalustosta Belgian Laakdalista.

Trucks by Night

Trucks by Night Alankomaalaiskollegat osaavat vaihtaa välillä rennomman vaihteen päälle ja hullutella valaistuine autoineen.

Eriksson Bilbärgnings – Sininen Timantti

Eriksson Bilbärgnings - Sininen Timantti Erikssonin autonkuljetus-Scaniaa on rakennettu hillitysti ja viimeistelty harkiten.

Nummikuskin unelma

Nummikuskin unelma Pienestä Howthin kylästä on kotoisin yksi Irlannin komeimmista kuorma-autoista.

Scania R164G 580 ’04 – Sepän spesiaali

Scania R164G 580 ’04 - Sepän spesiaali Joonas Koskinen on yhdistänyt huvin ja hyödyn, tai oikeammin työn ja harrastuksen upean koneenkuljetusautonsa myötä.

Kotka lentää uusin siivin

Kotka lentää uusin siivin Juha Järvisen palkittu rahtikone koki viime kesänä radikaaleja muutoksia päällirakenteeseen ja ulkonäköön.
Sivu 1/3123
Volvo FH16Skuba Suomi OyHinausautot Raimo MoisioHinausautot K. SulinkoJenox - Larsmo Helcom